Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. juli 2008

Rekkehus er vel bedre enn høyblokker osv. (In Norwegian).

Rekkehus er vel bedre enn høyblokker osv. i Groruddalen f.eks.

Skrevet av cons 24.07.2008 kl. 06:34

De pleier å ha butikker og kirker og sånn innemellom, så det er ikke så kjedelig egentlig.

Ikke som høyblokkene i drabantbyene i Groruddalen f.eks.

F.eks. som på Furuset, med masse blokker, og så Furuset-senteret da.

Da vil jeg si at rekkehusene er en del bedre da, da har folk egen hage og kan spille fotball og ha dyr og sånn i hagen, så det er ikke så værst egentlig.

Jeg bodde f.eks. i Walton, i Liverpool, i noen måneder, og der var en hovedgate like ved, og puber og fotballbane, ikke minst, ikke så langt unna, så der var det ganske artig å bo, selv om de folka som delte hus med der, kanskje ikke var så artige, selv om jeg ikke skal gå i detalj om alt som skjedde der, men jeg var ikke helt sikker på de folka gitt, så jeg var mest inne på rommet mitt, så gikk jeg og lagde mat og vaska klær osv, etter at de andre folka hadde lagt seg.

Det er litt vanskelig å forklare, men hvis du bor i et hus sammen med fire briter osv., eller engelsktalende, og de er mob, eller hva dem er, så kan det bli litt rart å bo der, særlig hvis man er ny i byen, og på flukt fra noe mafia-greier, eller hva det er, i Norge, og ikke skjønner helt hva som foregår, og heller ikke får vite noe av politiet.

Så sånn er det.

Måtte nesten forklare litt der, hvorfor jeg var mye inne på rommet, bak låst dør, de siste månedene jeg bodde i Walton.

Men sånn var det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter