Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. juli 2008

Erik skriver enda mer rart på Dagbladets kommentarsystem. (In Norwegian).

Nymoralistisk forbudslinje

Skrevet av TT 24.07.2008 kl. 07:18

Finnes det ikke grenser for nymorlalisisk forbudslinje på alle mulige områder? Jeg synes dette er rart - da man ellers i samfunnet ser tegn på økt egoisme og individuell tankegang - det er for så vidt greit hvis det samtidig legges opp til et invidividbasert ansvar for egne handlinger. Men det er jo ikke det som skjer: Det kommer jo stadig flere pålegg, forbud og restriksjoner. Det er noe som skurrer.

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

0

anbefalinger

Bra!

RE: Nymoralistisk forbudslinje

Skrevet av cons 24.07.2008 kl. 07:30

Helt enig.

Det virker som at folk ikke skal ha lov til å ha en hjerne lenger, men at myndighetene, skal tenke på vegne av folk, og folk mer eller mindre skal være noen hjernedøde, tankeløse, fjernstyrte individer.

Jeg tror dette er mye, at folk blir hjernevasket av TV, presse og reklamer osv., for å passe inn i det nye New World Order-samfunnet, hvor det finnes en 'ny elite', og også en flokk med kveg, eller sauer, eller goy(?), som denne nye eliten, kan meske seg med.

Jeg mistenker også at folk som er i denne nye eliten også blir beskyttet av myndighetene, hvis de gjør noe galt.

Så hvis dette med light-brus, osv., er noe plot, for at alle damene, skal bli flottest mulig, eller slankest mulig, sånn at denne New World Order-eliten, kan forsyne seg med hvem de vil, av et utvalg av hjernevaskede health-friker, som de norske damene vel er, hvis man skal nevne de.

Ikke vet jeg, men jeg synes det er litt mye rart som skjer.

Hvem er det disse damene gjør seg så fine for?

Jeg vet at det ikke er meg, det har jeg skjønt.

Men man kan kanskje begynne å lure litt.

Kanskje det er noen av disse damene som kan svare på det, men de har vel sikkert ikke tid, for de skal ute å jogge, eller på ut å trene på SATS før jobben.

Hvem vet.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/07/24/541614.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter