Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. juli 2008

Da jeg ble arrestert for å ødelegge krigsmonumentet utenfor the Cunard Building i Liverpool. (In Norwegian).

KJEDELIG KJØPESENTER: Men neppe Trondheim? Det understrekes at Tescobutikken på bildet ikke er den samme som er i Johnsons nabolag.
Foto: Alessia Pierdomenico/Reuters

- Kjedelig, som et motell i Trondheim

Londons borgermester bruker Norge som eksempel på stygg arkitektur.

SILJE BRYNE
silje.bryne@dagbladet.no

METERVIS MED KJEDELIG RØD MURSTEIN? Det vites ikke om Boris Johnson noensinne har vært i Trondheim.
Foto: Truls Brekke / DAGBLADET

(Dagbladet.no): Boris Johnson, som overtok som borgermester av London i mai, kommer med sterk kritikk av norsk arkitektur i spalten sin i The Telegraph.

Trondheim, Norge

Emneord

arkitektur london trondheim

Trondheim, Norge

annonse

annonse



Det er i en kommentar om byggingen av et nytt kjøpesenter (Tesco) i nærmiljøet sitt at han tyr til sammenligningen.

- Det vi endte opp med var rød murstein, metervis med kjedelig rød murstein, hvor det arkitektonisk høydepunktet var de kjedelige, firkantede vinduene. Med all respekt til Norge, men det kunne ha vært et billig motell i Trondheim eller muligens hovedkvarteret til et lite gass-selskap, skriver han.

Arkitektonisk perle
Fungerende ordfører i Trondheim, Knut Fagerbakke (SV), stiller seg uforstående til utsagnet til sin kollega.

- Nei herlighet, han karen må vi umiddelbart invitere til Trondheim, sier Fagerbakke til Dagbladet.no, og legger til at han gjerne vil lære Johnson om både arkitektur og byggeskikk.

- Byen vår er jo full av arkitektoniske perler. Man kan få et overblikk over en samlet norsk arkitekturhistorie ved å gå rundt i byen, fra vikingtida til middelalderen til moderne tid. Dessuten har vi en rekke fantastiske nye bygg, skryter Fagerbakke.

Han mener at selv om alle byer nok har sine mindre skjønne sider, så har Trondheim en gjennomgående bra arkitektur.

- Ikke minst det slående nye publikumsbygget ved Nidarosdomen, som står i fin kontrast til domen selv. Bygget har vunnet byggeskikksprisen, understreker Fagerbakke.

Tidligere fadeser
Det er ikke første gang at Boris Johnson har tråkket folk på tærne.

For to år siden måtte han unnskylde seg overfor folket på Papua Ny-Guinea, etter å ha sammenlignet utviklingen i sitt eget politiske parti med «Papua Ny-Guinea-aktige orgier med kannibalisme og høvdingdrap.»

Han har også måttet be om forlatelse overfor innbyggerne i
Liverpool og Portsmouth.

Les flere BoJo-sitater
her.

BØLLA BORIS HAR GJORT DET IGJEN: Men Norge har lite å føle seg fornærmet for i motsetning til folket på Papua Ny-Guinea.
Foto: AKIRA SUEMORI / AP PHOTO/SCANPIX

Twingly bloggsøk

Legg link til bloggen din her

Slik gjør du det

Publisert onsdag 23.07.2008 kl. 23:40, oppdatert 23:46

Oppdater, vis skjulte eller sorter:

Top of Form


Bottom of Form

Kommentarer (10)

Neste »

« Forrige

1

2

0

anbefalinger

Bra!

Da jeg ble arrestert for å ødelegge et krigsmonument utenfor the Cunrard Building i Liverpool.

Skrevet av cons 24.07.2008 kl. 00:23

I Liverpool har de også mye fin arkitektur.

De har tre bygninger, som blir kallt 'the three graces', og som ligger ved bredden av the Mersey.

The Cunard Building, hvor jeg jobbet for Arvato/Microsoft, er en fin bygning fra forrige århundre, i gotisk stil, og på størrelse som en katedral, må man vel si.

Men det var så mye tull som skjedde, vi ble behandlet så dårlig, da vi jobbet for Arvato/Microsoft, i the Cunard Building da.

Det var ulovlige ledelsesmetoder, som straff og forsterkning, hvis noen vet hva det er, det blir mye brukt til dresur av hunder og andre dyr.

Og det var også trakassering/mobbing, fra ledere og man ble lurt, på shit-planene, med at man ikke fikk så mange fridager som man hadde krav på.

Og jeg ble også utsatt for en konstruert oppsigelse.

Så man ble behandlet som slaver der, når man satt å aktiverte Windows, for Microsoft, og mottok telefoner, fra alle de nordiske landene.

Jeg tok opp disse problemene i noen møter på jobben, og her er en fil, fra et av møtene jeg hadde med sjefen min/'the line manager' der, Live Slettvold, som også var norsk, fra Trøndelag visstnok:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/07/summary-meeting-311006-and-111106-line.html

Og da prøvde jeg å få hjelp av politiet osv., for det var også mer som skjedde etter dette møte, at team-leadere fulgte etter meg, på vei hjem fra jobben, og at folk plutselig ble syke i ukesvis, uten noen forklarling, det var en ung, pen dame, som plutselig ble det.

Og senior team-leader, løy, og sa at det ikke jobbet noen i firmaet der, med samme navn som team-leaderen som hadde fulgt etter meg hjem fra jobben.

Så det var så mye tull der, så jeg trodde det var noe mafia/mob-greier, som hadde infiltrert firma.

Politiet har enten ikke gjort noe, eller later som, ovenfor meg, at de ikke har gjort noe.

Og jeg får ikke noe hjelp med den arbeidssaken min, noen steder, hverken av norske eller britiske myndigheter eller organisasjoner.

Så jeg ble såpass forbanna her, for noen uker siden, siden jeg ble behandlet som en slave der, må jeg vel si, og ble utsatt for en konstruert oppsigelse, så da klikka det litt for meg, så jeg gikk berserk på det krigsmonumentet, for jeg tror det er et vikingeskip, og at dette her tullet på Microsoft-aktiveringa, kan ha vært noe i et ledd mot en krig mot vikingenes etterkommere, eller noe.

Sånn tolker jeg det monumentet, og sammen med problemene på Microsoft, så mistenker jeg at dette kan ha vært del av noe Illuminati-greier.

Her er mer om det krigsmonumentet, og hvordan det ble seende ut, etter at jeg gikk berserk på det.

Jeg fikk bare en advarsel fra politiet, for de bokstavene var ikke festa så bra, så de første kunne jeg bare gripe tak i, og røske ut med henda, så det var kanskje egentlig ikke noe galt jeg gjorde tror jeg, siden de ikke sikret disse eiendelene deres godt nok, de burde ha festet de bokstavene ordentlig.

Men men.

Her er linken:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2008/06/man-fr-ikke-mer-moro-enn-man-lager-seg.html

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/07/22/541491.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter