Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. juli 2008

Morsomt å få livet sitt ødelagt av noen idioter i politiet. (In Norwegian).

RE: Da jeg ble arrestert for å ødelegge et krigsmonument utenfor the Cunrard Building i Liverpool.

Skrevet av anon 24.07.2008 kl. 00:46

vi har savnet deg, du er mye morsommere en de vanlige fjottnissene her på /db/

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle

0

anbefalinger

Bra!

RE: Da jeg ble arrestert for å ødelegge et krigsmonument utenfor the Cunrard Building i Liverpool.

Skrevet av cons 24.07.2008 kl. 02:30

Hei,

ja det er hyggelig hvis noen savner meg, og synes jeg er morsom.

Men det er ikke så morsomt, å høre at man er forfulgt av 'mafian', og at man har blitt brukt som 'target guy' osv., og ikke skjønne halvparten, eller en tiendel, av hva som foregår, og lure på hva som har skjedd med kollegaer på jobben osv., hvor det var tydelig at noe foregikk.

Og noe har vel foregått i Norge og, uten at jeg kan si nøyaktig hva som har foregått, for ingen har fortalt meg noe som helst.

Og når man da blir sensurert, på alle debatt-foumene, i Norge og andre land.

Og når justisdepartementet, og utenriksdepartementet, og Kripos, og Spesialenheten og Riksadvokaten, og Sivilombudsmannen osv.

Når alle disse tuller med ens rettigheter.

Da er det egentlig ikke så artig, synes jeg da.

Så hva som skjedde med det demokratiske samfunnet, hvor alle var like for loven, og hadde de samme rettighetene.

Det vet ikke jeg, men hvor det samfunnet ble av, det er det kanskje noen andre som vet.

Men at dette er veldig morsomt, det vet jeg ikke om jeg er så enig med deg i, for jeg hadde liksom planer å få meg ny karriære osv., og bra datautdannelse osv., når dette skjedde, og hadde et år igjen på bachelor-graden min.

Men nå sitter jeg i England, med en kjedelig rutine-jobb, og masse gjeld, og får ikke de skolene i Norge, til å sende meg noe papirer eller noe.

Og Rimi/Ica-gruppen vil heller ikke sende meg noen papirer.

Og ikke familien min heller.

Så jeg tror jeg blir tulla med av noe politi, eller noe, i forbindelse med det her mafia-greiene.

Men at det er så artig, å få livet sitt ødelagt av noen sånne tullinger i politiet, det er jeg ikke sikker på, at jeg er enig med deg, i at er så veldig morsomt.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Nytt innlegg Svar på innlegg Varsle





http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/07/22/541491.html#comments_container

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter