Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 8. juli 2020

Enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Yogaweekend på Savallen - Ekstra avgang til Eventyrlige Lofoten - Flere flotte opplevelser i Norge
Erik Ribsskog 8. juli 2020 kl. 09:20
Til: juridisk
Kopi: oslo@peergynt.com, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, elh@forbrukertilsynet.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Peer Gynt Tours AS
Date: ons. 24. jun. 2020 kl. 14:28
Subject: Yogaweekend på Savallen - Ekstra avgang til Eventyrlige Lofoten - Flere flotte opplevelser i Norge
To:


Klikk her for å lese nyhetsbrevet i din webleser


YOGAWEEKEND PÅ SAVALEN
3. - 6. september med Maria Andersen
Yogatur Savallen
Reis til trivsel, velvære og opplevelser kombinert med stillhet og ro i uberørt natur. Bli med på yogatur i naturskjønne og idylliske omgivelser 700 meter over havet i fjellheimen i Nord-Østerdal. Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel.

Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. Maria sine turer er alltid populære! Yogatimene er oftest før frokost og på ettermiddagen før middag.

Les mer og bestill din reise
Vi bor på Savalen Fjellhotell
Yogatur Savalen
 
Yogatur Savallen
Yogatur Savallen
 
Yogatur Savalen
Vi bor på det familiedrevne Savalen Fjellhotell. Familien Hektoen har drevet hotellet i over 40 år, og har et stort fokus på gjestenes trivsel. Hotellet har en egen spaavdeling med basseng hvor du kan nyte panoramautsikt over fjellheimen. Det vil også være mulig å bestille behandlinger.

Det vil bli litt tid til egen disposisjon for å nyte høstfjellet. Det fine muligheter for å ta seg en fjelltur, en ridetur eller kanotur for de som ønsker det.

På denne yogaweekend turen er det oppmøte på Savallen Fjellhotell. Kjør egen bil, eller ta toget til Tynset.

Les mer og bestill din reise

Vandringer og moskus på Dovrefjell
 
Vandringer & moskus på Dovrefjell
7. - 11. september

Bli med oss på en flott tur til Dovrefjell Nasjonalpark! I dette barske fjellterrenget troner ikoniske Snøhetta høyest av alle fjell og her holder selveste Moskusoksen til, sammen med villrein, jerv og fjellrev.

KLIKK HER



Vandringer og stølsliv i Valdres
 
Vandringer og stølsliv i Valdres
24. - 28. august

På Vaset i Valdres finnes vide fjellvidder med store sammenhengende stølsområder som fortsatt har aktiv drift. Her skal vi på fotturer i fjellet, stølsbesøk og få nyte kortreiste matopplevelser.

KLIKK HER




EVENTYRLIGE LOFOTEN
Eventyrlige Lofoten
Ekstra avgang i september!

Da denne turen har vært populær, har vi satt opp en ekstra avgang. Fra vår base i Svolvær gjør vi flotte bussutflukter i Lofoten med lokalguide og vår reiseleder.

Avreisedatoer blir 14. - 18. september. Sikre deg plass nå - bestill i dag!

Les mer og bestill din reise

FLERE NORGESTURER

Pssst - langtidsferie vinteren 2021 - januar, februar og mars - er i salg!
Sjekk våre langtidsferier her!


Peer Gynt Tours • Grenseveien 99 • 0663 OSLO | Telefon: 815 00 335

© oslo@peergynt.com 2020

Les mer på vår hjemmeside



Facebook Instagram



Klikk her for å avregistrere din adresse fra nyhetsbrevet

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter