Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 8. juli 2020

Mer om nettmobbing


Klage/Fwd: Nysgjerrig på TV-høsten?
Erik Ribsskog 8. juli 2020 kl. 09:54
Til: juridisk
Kopi: NRK , NRK Lisensavdelinga , nrktv@nrk.no, "rana.tingrett" , inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, elh@forbrukertilsynet.no, "Post (Medietilsynet)" , kringkastingsradet
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: NRK TV
Date: tir. 23. jun. 2020 kl. 12:11
Subject: Nysgjerrig på TV-høsten?
To:


NRK TV logo
Hei Frøken Ribsskog, gled deg til dette 🍂 📺

Atlantic Crossing
Storsatsing med blant andre Sofia Helin, Kyle MacLachlan, Tobias Santelmann og Søren Pilmark. Historien tar utgangspunkt i kronprinsesse Märthas flukt til USA under andre verdenskrig. Hun opplever en personlig og politisk oppvåkning og griper muligheten til å påvirke president Roosevelt på et tidspunkt da de allierte desperat trenger USAs hjelp i kampen mot Hitler.

Premiere i oktober

Trailer

Nytt humordrama med Selda Ekiz


Norsk-ish
Helin, Amrit og Fariba har stått så lenge i spagat mellom to kulturer at de har fått kronisk lyskestrekk. Heldigvis har de hverandre.

Premiere i september

Trailer

Ny, norsk happy noir


Livstid
Når vi møter den brilliante politietterforskeren Victoria Woll sitter hun selv i fengsel. Hvordan havnet hun der? Foruten å inneholde en unik krimfortelling, vil hver episode avdekke en puslespillbit om hennes fortid.

Premeiere 6. september

Trailer


Puckers
Kan en dæsj vodka, litt rølp og en god dose ishockey bryte ned fiendebilder og skape godt naboskap? Det tror de glade hockeyamatørene i Kirkenes Puckers. De barker sammen med hockeyveteraner rett over grensa til Russland og Finland og bygger varme vennskap i et kaldt politisk klima.

Premiere i november

Trailer


UXA
Bli med Thomas Seltzer gjennom rustbeltet i nord, storbyene på østkysten og landbruksområder i midtvesten; kullområdene i Appalachene, grenseområdene i Texas og reservater i sørvest. På turen oppsøker han familie, venner, eksperter og vanlige folk som gir seerne et genuint møte med det ekte USA.

Premiere i oktober

Trailer


16
Etter 17 og 18 kommer ikke 19, men 16! Hvor mye er 16 år gamle gutter villige til å ofre i jakten på respekt og anerkjennelse? Med en familie i ruiner blir Ibo kastet inn i et nytt miljø hvor det kun er plass til vinnere, og hvor gutta og bussen betyr alt.

Premiere i slutten av september

Trailer

❣️


Mensen
Programleder Tamanna Agnihotri deler sine erfaringer med kjente gjester og kaller en spade for en spade. Eller en tampong for en tampong om du vil. Pinlig, varmt og morsomt, og faktisk helt naturlig.

Premiere 24. august

Trailer

Endelig ny sesong!


113
Hva skjer når du ringer 113? Vi følger apparatet som settes i gang og menneskene som tar vare på oss når vi har vår verste dag. I andre sesong følger vi akutthelsetjenesten på Skjervøy, Nordkjosbotn og i Tromsø i hverdagens opp- og nedturer.  

Premiere 30. august

Trailer


Mer å glede seg til
Her kan du lese enda mer og se smakebiter fra høstens nyheter.

Les mer her

NRK TV
Kontakt oss | Avmelding | Andre nyhetsbrev

Bloggarkiv