Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 7. september 2020

Her kan man se min oldemor Helga Ribsskog ved siden av sin dikter-bror Asbjørn Dørumsgard. (Fra Romerikes Blad 26. juni 1968)


https://www.nb.no/items/d721c2ee052b4b1ab663c3519645e216?page=1&searchText=ribsskog

PS.

Da jeg ble født, i juli 1970.

Så var vel alle mine oldeforeldre døde, med unntak av Helga Ribsskog f. Dørumsgaard.

Hu døde i november 1974.

Men jeg kan ikke huske, at vi noen gang besøkte henne.

Hu bodde visst på gamlehjem, de siste årene.

Og min far sa, (i 1975 en gang vel), at: 'Oldemora di er dau'.

Og da mente han muligens Helga Ribsskog, som var min mors farmor, (og mine foreldre var skilt, så det var kanskje litt rart, at min far, fortalte meg dette, (i forbindelse med et feriebesøk)).

Min oldemor, så jo nesten ut, som et lik, på bildet overfor.

(Må man vel si).

Så det var kanskje sånn, at grunnen til, at jeg ikke ble dratt med til henne, (som liten gutt), var at de ikke ville skremme meg.

(Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Mer om min oldemor Helga Ribsskog f. Dørumsgaard:


https://www.myheritage.no/site-family-tree-67419522/ribsskog#!profile-1000008-info

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter