Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 27. oktober 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Nå får du 30 dagers forbruk av VigroVital® helt gratis og portofritt levert!

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 27. oktober 2020 kl. 16:02

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: nyhetsbrev@naturamedpharma.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, post <post@finkn.no>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: NaturaMed Pharma <nyhetsbrev@naturamedpharma.no>

Date: tir. 29. sep. 2020 kl. 17:17

Subject: Nå får du 30 dagers forbruk av VigroVital® helt gratis og portofritt levert!

To: Erik Løvenbalk Ribsskog <eribsskog@gmail.com>



Klikk her for å se e-posten i nettleseren


Nå får du 30 dagers forbruk av VigroVital® helt gratis og portofritt levert!

Ved 50 års-alder kan du ha mistet så mye som 20-25% testosteron. Ønsker du å opprettholde ditt testosteronnivå?


VigroVital® inneholder hele 18 utvalgte urter, vitaminer og mineraler som støtter mannens naturlige funksjoner – og gjør at du kan beholde den styrke, kraft og energi som gjør menn til menn.


Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Til nå har mer enn 92.000 menn hatt glede av VigroVital®.


For at du selv skal få erfare forskjellen gir vi deg nå 30 dagers forbruk av VigroVital® GRATIS og fraktfritt levert!

FÅ EN HEL MÅNEDS FORBRUK GRATIS!



«Jeg er opptatt av å ta vare på helsa, og etter hvert som man blir eldre merker man jo mer og mer hvor viktig det er. VigroVital® gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og at jeg orker mer»


Tore Therkelsen, har brukt VigroVital® siden 2009 for å ta vare på helsa.

 


«Den sosiale delen av livet er viktig for meg, og for å opprettholde den, er jeg opptatt av å forebygge slik at helsen holder seg god. I tillegg ønsker jeg en aktiv hverdag og et klart hode. Derfor tar jeg to tabletter VigroVital® hver eneste dag»


Per Fossum, har brukt VigroVital® i 7 år for energi og overskudd i hverdagen

BESTILL NÅ OG FÅ FRI FRAKT PÅ VELKOMSTPAKKEN


VigroVital® - for mannens helse

Allerede fra 40-årsalderen begynner produksjonen av kjønnshormonet testosteron å minske hos oss menn. Etter den tid går det meste sakte, men sikkert, nedover både med de mannlige hormonene og fysikken. Ved 50-års alder kan du ha mistet så mye som 20-25 % testosteron. Ønsker du å opprettholde ditt testosteronnivå? Nå får du en hel måneds forbruk gratis!


Hemmeligheten bak VigroVital®

Den unike resepten er sammensatt av 18 veldokumenterte ingredienser som sammen gir en kraftigere effekt enn hver for seg. Økt utholdenhet, vitalitet og prestasjonsevne er bare noen av fordelene du vil kunne oppleve. Med et kosttilskudd spesielt utviklet for menn kan du beholde den styrke, kraft og vitalitet som gjør menn til menn. Bestill i dag og få fri frakt på velkomstpakken!

FÅ EN HEL MÅNEDS FORBRUK GRATIS - FRAKTFRITT LEVERT

PS: Bestill nå og få en spennende gave sammen med velkomstpakken! 

For 0 kroner og portofritt levert mottar du hele 30 dagers forbruk. Samtidig får du en spennende overraskelsesgave, helt uten ekstra kostnad. Videre vil du som abonnent motta en ny forsendelse hver 2. måned for kun kr 349 + porto kr 49, totalt kr 398. Abonnementet har ingen bindingstid, og du kan når som helst gi beskjed dersom du ikke ønsker mer. Du har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen.




Copyright © 2020 NaturaMed Pharma


Har du spørsmål?

Ring oss på telefon 32 21 60 00

Vi har åpent mandag til torsdag 08.00-16.00,

og fredag 09.00-16.00.

Du kan også kontakte oss på epost her


Adresse:

NaturaMed Pharma · Postboks 1513 · Drammen, 3007 · Norway


Du får denne e-posten fordi du tidligere har takket ja til å få e-poster fra oss med aktuelle tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende. Ønsker du ikke å motta flere e-poster fra oss?

Meld deg av her. 


Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter