Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 31. oktober 2020

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Informasjon om din ordre

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 31. oktober 2020 kl. 22:51

Til: Qliro Kundeservice <kundeservice@qliro.com>

Kopi: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>, elh@forbrukertilsynet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, customerservice@cdon.com, post <post@finkn.no>, order@email.cdon.com, CDON <reply@email.cdon.com>, newsletter@email.cdon.com, finansinspektionen@fi.se, Milton Gunn <Milton.Gunn@cdon.com>, sikkerhetssporsmal@klarna.no

Hei,


nå har jeg nettopp skrevet til en Milton Gunn, hos CDON, om dette.


Og jeg forklarte, at jeg ønsket, at dette ble sendt opp, til Qliro konsern.


For jeg er litt lei av å bli sendt rundt, som en kasteball, mellom Qliro og CDON, som egentlig er del av samme konsern, sånn som jeg har forstått det.


Så det må jeg klage på.


Jeg mener også, (som jeg har skrevet om til Klarna, (siden at det er noen troll/jævler, som bestiller masse dritt i mitt navn, på nettet, fra firmaer med dårlige rutiner)), at det er borgeren sitt privilegium, å velge korrespondanse-metode.


Jeg gikk på handel og kontor, i sin tid, og der lærte vi, at hvis man skrev til et firma, så skulle man få skriftlig svar.


(Og hvis man ringte, så skulle man få svar per telefon).


Og da må det også gjelde for dere, mener jeg.


Dere kan ikke begynne å surre, mellom det å skrive og ringe, mener jeg.


Så det må jeg klage på.


Jeg ønsker at dette blir sendt til Qliro konsern.


(Jeg ønsker å vite navnet, på det trollet, som har bestilt dette, i mitt navn.


Og jeg ønsker å bli informert om, hvilke bedre rutiner, som dere skal starte med, for å hindre at dette skjer igjen, med andre borgere).


Skjerpings!


Erik Ribsskog



man. 5. okt. 2020 kl. 15:00 skrev Qliro Kundeservice <kundeservice@qliro.com>:

Hei Erik,


Takk for din e-post.


Vi ønsker gjerne at du ringer oss på 800 25 055. Vi har åpent alle hverdager mellom 08.00. og 18.00.


Vi hjelper deg da med videre håndtering og sperrer ditt personnummer for flere kjøp. 


Ser frem til å høre fra deg og ønsker deg en fin dag!



Med vennlig hilsen,

Mari-Kristin

Qliro

QLIRO


Hvordan vil du vurdere hjelpen du fikk?

Bra, jeg er fornøyd


Dårlig, jeg er ikke fornøyd

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter