Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. november 2007

cons
Heltidsansatt

Innlegg: 384
Ble medlem: 01/09/2007







Norsk presse mot Thomessen, Tønne, Valla, Jagland, Carl I. Hagen (?), Søviknes, etc.

Den norske pressen.

(Jeg lagde en ny tråd, fordi den forrige tråden bare tok for seg et aspekt av dette, og jeg fant ikke media-forumet her om dagen, når jeg skrev den forrige).

Olaf Thomessen ,prektigheten himself svindlet morens minnefond!



Mens her er pressen mot Märtha.

Har det 'klikka' for Märtha?

Prinsessen angriper Hegnar

Foss: -Unnskyld, Gro!

Og mot Gro, nå tok jeg bare en tilfeldig VG-artikkel her.

Men det er vel kjent at Gro har flere 'svin på skogen'.

At hun bestemte at Stoltenberg skulle bli den nye statsministeren på bekostning av Jagland.

'Ulver i myra' hos SMK? (På slutten av tråden).

Og Gro, har jeg lest, uttalte, når Hurum ble valgt som hovedflyplass: 'Dette vedtaket blir ikke stående'.

Ja, nå klarte jeg ikke å finne link til dette på nettet nå, selv om jeg har lest det på nettet før.

Men samme det.

Like etter så falt en norsk forsker, som hadde dokumenter som viste at det vel var vaselin på tåkemåleren på Hurum.

(Etter at nye tåkemålinger ble igangsatt, etter at Hurum ble valgt).

'Til slutt sto og falt stedsvalget på en tåkemåler på Hurum.'.

Fest setebeltene

'Og hvorfor smører de inn linsa med vaselin? Jo, for å oppnå sine mål. Akkurat som da utstyret som skulle måle siktforholdene på Hurum ble sabotert og smørt inn med vaselin for å oppnå det ønskede målet: Flertall for bygging av hovedflyplass på Gardermoen i stedet for Hurum.'.

Norske mediers massive bruk av vaselin

'Jeg glemmer aldri bildet av helt utmattet Tom Thoresen hengende over skuldrene på to andre stortingsrepresentanter, etter den første avstemningen om lokalisering av storflyplass på Hurum eller Gardermoen. Da vant Hurum, fordi Ap's stortingsgruppe ikke hadde svingt partipisken godt nok til å samle rekkene. Gro var rasende. Seinere gikk det enda villere for seg, da tåkemålinger skulle gjøres på Hurum ble det hevdet at vaselin var smurt på måleapparatene for å gi et inntrykk av evig tåke over tretoppene på Hurumlandet. Etter dette ble det ny avstemning og Gardermoen ble valgt.'.

Tatt i politikk

'Den 8.oktober 1998 åpnet den nye hovedflyplassen på Gardermoen, men det var ikke uten banesår at politikere, kommuner, foreninger, konsulenter og beboere bivånet åpningen. En av de mørkeste skyene som hang igjen etter åpningen var etter vår mening påstandene om at sivilingeniøren Jan Fredrik Wiborg var blitt drept. Angivelig fordi han visste ting som kunne skade makten i Norge og hadde kunnskap som viste at værmålingene på Hurum var manipulert for å hindre at et gyldig stortingsvedtak ble effektuert. Påstandene om at Wiborg ble drept ble fremsatt allerede i 1996 på et møte i Norske Avisers Landsforening (NAL). Påstandene vakte oppsikt. Dette var utgangspunktet for hele prosjektet.'.

Wiborg og Værrapporten om Gardermoen

Her står det: 'En av de mørkeste skyene som hang igjen etter åpningen var etter vår mening påstandene om at sivilingeniøren Jan Fredrik Wiborg var blitt drept. Angivelig fordi han visste ting som kunne skade makten i Norge og hadde kunnskap som viste at værmålingene på Hurum var manipulert for å hindre at et gyldig stortingsvedtak ble effektuert.'.

Og i linken over:

'Da vant Hurum, fordi Ap's stortingsgruppe ikke hadde svingt partipisken godt nok til å samle rekkene. Gro var rasende.'.

(Og jeg har lest andre steder at Gro uttalte: 'Dette vedtaket blir ikke stående', etter at Hurum vant).

Og her er mer om at Jagland ble kjørt så hardt av pressen at han ble sykmeldt, mens han var i en lederstrid i AP, mot Gro's 'kjælegris' Jens.

Jagland utskrevet

Og grunne til at jeg husker dette er jo det kylling-stuntet til Bård Tufte Johanssen, hvor han går foran rikshospitalet og TV2 nyhetets-kameraene.

Det kunne nesten virke som om Bård Tufte Johanssen viste at Jagland skulle bli lagt inn, fordi det må jo ha vært planlagt, fordi jeg så jo på alt av Lille Lørdag og Åpen Post osv., og de dro på studietur til USA om TV osv., og tok dette veldig seriøst og professjonelt, så alt de lagde av sketsjer osv. var vel planlagt, i hvertfall ettersom jeg har skjønt det.

kyllingmannen

Vitsen med denne sketsjen, var vel å fortelle at pressen, i tillegg til å være både et tohodet troll, som noen ganger er en saueflokk og andre ganger er en ulveflokk, også er en gjeng med kyllinger, siden de alltid skal være i flokken da.

Først så var alle ulveflokk mot Jagland.

Så havna Jagland på sykehuset.

Så var alle saueflokk mot Jagland.

Så tror jeg er sånn den, for anledningen, impulsive i arbeidet, Bård Tufte Johannesen, mener at vi skal tolke den berømte kyllingmannen.

Jaglands sønn ble også uten videre banka opp på Bragernes Torg i Drammen, hvis jeg husker riktig.

Og Jagland ble mobba av pressen, hele tiden, pga. '36.9' saken, at han lovte å gå av hvis AP fikk mindre enn 36.9 prosents oppslutning.

Og han ble mobba så mye når han kjempa mot Stoltenberg om lederskapet i AP, at han havna på sykehuset som vi så.

Mer om voldsepisoden mot Jaglands sønn i Drammen:

'Statsadvokat Volldal sier han ikke vil gå inn på tiltalen fordi den ennå ikke er forkynt for de tiltalte. Men til Dagbladet i fjor sa Anders Jagland at 10- 12 gutter med innvandrerbakgrunn umotivert gikk løs på ham. Han kjente ingen av dem fra før. Jagland ble slått ned inne på puben og dratt ut på gata. Der ble han slått og sparket i hodet og i mageregionen.'.

link

Og dette skjedde vel mens Jagland fremdeles var i toppen av AP.

At sønnen hans ble angrepet, helt umotivert, av 10-12 invandrere, som slo ned Jaglands sønn inne på puben, dro han ut på gata, og der ble han sparka i hodet og mageregionen.

Det minner litt om de halv-militære grupperingene som var tilknyttet nazistpartiet til Hitler i nazi-Tyskland i 30 årene vel, at det gikk rundt å skulle ta sosialister og jøder og 'eggheads' var det vel, altså intelektuelle.

Det virker som om dette var en planlagt aksjon nesten synes jeg.

Børsen er, der har jeg vært selv en eller to ganger.

En gang i romjula på 90-tallet vel, og der var det ikke noen utlendinger.

Det var sånn sossested, kan man vel nesten kalle det.

Med unge, litt sånn sossete, vellykkede folka.

Det er vel det mest kjente og største utestedet i Drammen omtrent, hvis de holder på enda, og jeg husker riktig.

Også skal det pluteselig komme inn bøling med 10-12 innvandrere, begynne å slå ned Jaglands sønn, og dra'n ut på gata og fortsette å sparke'n i hue og magen ute på gata.

Helt umotivert, og uten at Jaglands sønn kjente noen av dem fra før.

Jeg synes dette kan nesten virke som en del av en organisert kampanje mot Torbjørn Jagland og familien hans.

For å, sammen med ulve-flokk angrepene fra pressen, få Jagland såpass svekket, altså bryte han ned da, sånn at han ikke orker å kjempe så hardt mot Gro og gutten hennes.

Og i forbindelse med det dødsfallet til han forskeren, i forbindelse med flyplass-saken.

Så synes jeg det kan virke som om han forskeren ble lurt til Kjøbenhavn, ble drept ved å bli kasta ut av vinduet, på samme måten som man kan se at skjer i Russland for tiden.

At folk plutselig 'detter' ut av vinduet.

Her for eksempel:

'Det siste mistenkelige dødsfallet der journalisten Ivan Safronov falt ut av et vindu fra femte etasje ble først omtalt som et selvmord av russisk politi. Men det er nå åpnet etterforskning etter at venner og kolleger har hevdet at det må være snakk om drap. Safronov var journalist i avisen Kommersant og var i ferd med å skrive om salg av russiske høyteknologiske våpen til Iran og Syria da han døde.'.

20 journalister tvunget til evig taushet

Er det noen likheter med dødsfallet til forskeren som hadde dokumenter som viste at det var smurt vaselin på tåkemåleren på Hurum?

Jeg synes absolutt det.

Virker det som om det skjer rare ting med folk som på kort eller lang sikt, kan virke som en trussel mot maktposisjonen til kretsen rundt Gro og Jens?

Jeg synses igjen absolutt det, hvis man tenker på Jagland, Thomessen, Valla, Søviknes, Siv Jensen, Carl I. Hagen, (jeg vet ikke om Tønne var med i denne gruppen, fordi jeg kjenner ikke den saken så godt), men vi kan ta med forskeren fra Hurum-saken, fordi han var jo en trussel mot agendaen til Gro & Co.

Her er noen linker igjen, for å forklare litt mer om hva jeg mener. (Selv om de har blitt til ovenfor også).

Den norske pressen.

Olaf Thomessen ,prektigheten himself svindlet morens minnefond!

Eli Hagens frisør - Spøkefugl eller faglig dyktig?

Og det er kanskje et litt slag under beltestedet, eller hva man skal kalle det, men hvorfor fikk ikke Gro noen toppjobb i FN alikevel da?

Men samme det.

Jeg mener i hvertfall at man kan spørre spørsmålet om det er en mafia i Norge som gjør ting som å forfølge folk, og banke opp partilederes sønner osv., og lure forskere til København, og å kaste de ut av vinduet:

Forfulgt av Mafia.

Og siden jeg synes det virker som om presse og politikere rundt kretsen til Gro og Jens, kan være innvolvert, så synes jeg det kan virke som om det muligens kan være en Illuminato-lignende bevegelse, eller lignende, som har kontroll over pressen, politikere, nærlingslivet.

(jamfør Tønne saken vel, han var vel foretningsmann, hvis jeg ikke tar mye feil(?)), Reiten som også det virker som om har hatt en kampanje mot seg muligens, og Hegnar som det også virker som om får tyning av pressen vel. Røkke virker vel som om han er veldig populær i pressen, og hos AP, så han det virker det til motsetning, som om får saueflokk-behandlingen. Rimi-Hagen er jeg ikke sikker på, men han har vel noen svin på skogen han og. Jeg jobba jo i Rimi i 12 år ca., og da fikk jeg blant annet høre, da jeg fikk bulk i bilen pga. riving av W.Thr. gt 3, når jeg bodde i rimileilighetene i W. Thr. gt. 5, da fikk jeg tilbud om en kronglete parkeringsplass i kjelleren under rimi-leilighetene da.

Jeg ringte å spurte noen på hovedkontoret, angående mulighet for å få park. plass i kjelleren under bygget som Rimi W.Thr. gt. og rimileilighetene var i.

Og da sa hu dama som hadde med det (slutten av 98 var det vel), hu sa at Stein Erik hadde latt to gutter, som egentlig ikke jobbet i Rimi, fikk jeg inntrykk av, og som egentlig ikke skulle ha bodd der da, eller var utenfor systemet.

Altså utenfor systemet, på den måten at dama som hadde med parkeringsplassene i kjellern på W. Thr. gt. 5, hun styrte over hvem som skulle ha disse, untatt to plasser, som hun sa at Stein Erik hadde lovet to gutter som hun bare sa navna på, skulle ha.

Og jeg har også lest det i natt & dag eller noe, at Rimi-Hagen holdt to gutter med leilighet i Oslo, så det kan ha vært noen som bodde i W.Thr. gt 5.

Nå kjente jeg nesten ingen av dem, fordi de som bodde i W. Thr. gt. 5, de jobbet som ofte i sentrum, virket det som, mens jeg jobbet oftest utover mot Lambertseter og Bjørndal og uti der.

Og når jeg fikk førstepremie for beste Rimi gullåre-butikk på Østlandet, for Rimi Langhus, i 2001 tror jeg det var, så var brevet fra Rimi-Hagen, veldig pent, og jeg fikk en kulepenn, hvis jeg husker riktig.

Brevet var altså pent skrevet, men det var slitt hull i det i nederste enden av konvolutten, på en merkelig måte, som om konvolutten hadde blitt slipt mot noe e.l. sånn at det var slitt hull langs midten av brevet med den fine teksten, men tilbake til tråden og Illuminati).

Illuminati - Finnes de i Norge i dag?

(Jeg synes ikke det virker som om miljøet rundt Jagland og Valla i LO har vært innvolvert.

Men nå i forbindelse med Valla/Thyssen saken.

Så har det jo kommet frem at Kolberg, spilte en aktiv rolle i dette.

Og Kolberg virker det som er veldig sentral i kretsen rundt Jens, og har en del makt/påvirkningskraft kan man vel si at det ser ut som.

Og Thyssen var vel også koblet til kretsen rundt Jens og Gro & Co. hvis jeg ikke tar helt feil.

Så det kan nesten se ut for meg som om Jens, Gro, og Kolberg & Co., har foretatt et kupp i LO, for å la denne Illuminator-bevegelsen ta over der og,
siden denne Valla saken var så koordinert med presse (VG, og alle andre etterhvert), statsapparatet (gamle kolleger av Valla, hun med det håret, Reis Andersen(?), og andre gamle kolleger av Valla, dukket plutselig opp i media med historier som passet inn med det andre.)

Noe klaging Valla hadde sagt på flyplassen om Tyssen, som bare Kolberg hadde hørt, enda det var mange andre der, som ikke hørte noe.

Så politikerne (ved Kolberg), var innvolvert.

Så det virker som om hele Valla/Thyssen saken, kan ha vært en fjær som ble til fem høns, og som var en nøye planlagt og korrektert aksjon, som førte til et kupp i LO, de brukte rare, hemmelige undersøkelses-kommisjoner, og anti-Valla fløyen fikk vel full kontroll.

Så det kan virke som om det var den Illuminator-bevegelsen som foretok et nøye planlagt og koordinert kupp.

Vi må huske at Valla var den mekstigste personen i Norge, og et par uker etterpå, så var hun helt uten maktposisjon og var en tabu-person omtrent, eller hva man skal kalle det.

Hun ble vel dolket i ryggen av Jens & Co. også.

Så her er det mektige krefter som er i sving.

Og det er ikke sånn at jeg har så mye interesse av interne stridigheter i LO og AP til vanlig, ettersom jeg aldri har stemt på den siden.

Alle har vel skjønt at det som foregår hos den politiske fløyen der, det er ikke alltid etter boka, og demokratiske spilleregler.

Sitatet 'at noen har snakket sammen', er vel det som heller kanskje er regelen snarere enn untakket, når det gjelder hvordan beslutninger fattes.

Så folk som ikke er sosialister, har vel kanskje tenkt som så at sosialistene, eller sosialdemokratene da, får rote og styre som de vil i sitt eget reir så og si.

Men det er når ukulturen ser ut til å bre seg til resten av samfunnet og landet, at det går litt vel langt synes jeg.

Så dette er et faremoment med de 'udemokratiske' metodene som det virker som er vanlig innenfor arbeiderbevegelsen, synes jeg.)

Så jeg synes man kan spørre om hva grunnen er til at pressen ikke tar opp disse problemene rundt forskeren som døde i København, og problemene rundt 'kampanjene' mot Jagland, Valla, (Søviknes, Thomessen, Tønne) osv, og Gro & Jens og Co. sin innblanding i disse sakene.

Men hva svarer pressen da?

Ja hva svarer sauer da?

Men samme det.

Altså for å runde det av, er det jeg som er helt på jordet her, når det virker som om Gro og guttens hennes Jens & Co. kan være i forbindelse med mafia- og Illuminati-aktige organisasjoner osv.

Er det jeg som er helt på jordet, og ikke ser bakken pga. alle sauene og fåreskallene, for å tulle litt?

Eller har Bård Tufte Johannsen rett i at pressen er en gjeng med kyllinger?

Redigert: 03/11/2007 kl 19:40 av cons

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter