Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. november 2007

Heltidsansatt

Innlegg: 380
Ble medlem: 01/09/2007

Jeg tar med et poeng til i denne oppdateringen, som jeg kom på nå.

Jeg driver å kikker litt på bildet fra graven til Napoleon i Invaliderdomen da.

Her er det bildet igjen:



link

Så ser man jo at det en sol rundt graven til Napoleon da.

Så jeg lurte på om den solen kunne ha noe med Illuminati å gjøre.

Illuminati betyr jo opplyst, altså ikke opplyst som i å vite tror jeg, ikke som opplysningstiden.

Men som i ha lys på da. At noe er lyst opp.

En bygning for eksempel.

Selv om vel det meste Illuminati antagelig driver er vel mest holdt skjult vel, så jeg har ikke helt koblingen med masse lys osv.

Men samme det.

Her er forresten sola her og, på Illuminati merket på dollar seddelen:



Og hvis man kikker litt innenfor den sola på gulvet på bildet fra gravkammeret til Napoleon.

Mellom sola og graven, blir det vel da.

Der er det vel en krans av noe slag vel.

Er det en laubærkrans?

En sånn som vinnere pleier å få vel, i hvertfall i antikken fikk man vel sånn krans.

Det er vel et kjent symbol, at seierherren får en laubærkrans, mener jeg å huske da.

Selv om vel Napoleon offesielt tapte ved Waterloo.

Så det er vel kanksje flere oppfatninger om han var en seierherre eller ikke da, som jeg var inne på i posten over.

Er det samme kransen som David, eller hvem det er, holder på krigsmonumentet utenfor Cunard eller?



Er Napoleonskrigene og 1. og 2. verdenskrig, egentlig deler av den samme krigen?

Og de blonde eller germanerne da antagelig, har tapt i alle de tre krigene?

Og denne krigen pågår enda?

Jeg må bare innrømme at sånn virker det for meg, man kan jo bare se på hvordan blonde jenter blir behandlet i mange deler av Oslo.

Jeg husker jo forresten da jeg hadde begynt som butikksjef på Nylænde på Lambertseter, da måtte jo jentene som jobbet der farge håret sitt rosa osv., for å slippe unna trakasseringen osv., overhørte jeg at de pratet seg i mellom om.

Og dette er altså snakk om jenter/damer, som vel bor i vanglige bydeler i Oslo, som ikke har så mange utlendinger i bydelen, for å ta med det aspektet da.

Det er en skam synes jeg, for Norge, at ikke norske jenter kan få gå i fred med blondt hår på gatene, fordi dem blir trakassert på grunn av fargen på håret.

Og det er så mye som peker i samme retning nå, uansett om man bruker historiske monumenter som dette å ser på, eller bare bruker hue og ser hva som foregår i, spesielt øst i, Oslo vel.

Så men jeg vet ikke helt hva man skal gjøre med dette.

Jeg prøver å sende e-poster til justisdepartementet osv., om ting som er i forbindelse med dette at jeg har fått mafia etter meg som jeg har hørt.

Og også noen utenlendinger etter meg, det virket i hvertfall for meg som om Songyl på Rimi Bjørndal, dreiv å ringte rundt for å få hjelp av noen folk til få tak i meg eller noe da, uvist av hvilken spesiell grunn egentlig men.

Men hvordan det er forbundet med mafia osv, det er ikke så lett for meg å si.

Men jeg prøver å få råd og kontakt med Kripos og justisdepartemenet/politidirektoratet osv. da.

Men jeg har ikke klart å få noe svar fra politidirektoratet på e-poster osv, enda det må vel være en to måneders tid siden jeg sendte e-postene.

Og jeg får ikke hjelp fra advokat, kripos, journalister, spesialenheten, politidirektoratet som sagt, gamle distriksjefen min, familie/venner, jeg jeg kan vel sitte her i hele dag.

Og nå har jeg bare tatt om situasjonen i Norge.

Så det er tydelig at det er et eller annet som foregår i hvertfall.

Men hva man skal gjøre når ikke justisdepartementet, representert ved politidirektoratet ikke svarer på e-post, det er ikke så godt for meg å si.

For når selv ikke en etat, som har så mye makt og ansvar, som justisdepartementet, evner å opptre på en ansvarlig og ordentlig måte, da begynner i hvertfall jeg å lure på det er som foregår.

Og sammen med de andre temaene i tråden, som jeg har vært inne på, så må man vel nesten at dette peker i en retning, noe ala at noe helt sikkert ikke er som det skulle være som det burde.

Det er nesten så man får lyst til å sitere Shakespiere, bare at denne gangen er det ikke i Danmark.

Men samme det.

Det er fortsatt samme tema i tråden, om andre har noen meninger om trådens overskrift, om det kan stemme at det kan være en Illuminati-lignende organsisjon ute å går i Norge.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter