Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 3. november 2007

Heltidsansatt

Innlegg: 383
Ble medlem: 01/09/2007

Ja, jeg fant forresten et nytt troll her.

For jeg var litt trøtt når jeg skrev den åpningsposten der.

Men nå synes jeg ikke det første trollet der så ut som et ordentlig troll med tre hoder, osv., for det ser nesten ut som om trollet har mer enn to bein.

Og det synes jeg virka litt snodig, så da ble jeg litt usikker på om man kunne kalle det et ordentlig troll.

Så da søkte jeg heller en gang til på internett, og da dukka det opp et nytt troll gitt, så får vi prøve å se om det fungerer bedre som illustrasjon da.

For skal det være to-hodet troll, så skal det vel være et med to hoder og to bein da.

Og ikke et med tre hoder og kanskje enda fler bein, da er vel bedre med det nye trollet skulle man tro.



Bare for å oppdatere og rydde opp litt i forbindelse med illustrasjonsbildet for tråden, mens jeg husker det.

Så referer jeg til åpningsinnlegget, når det gjelder tema for diskusjonen, og det er altså om det stemmer at den norske pressen agerer i flokk, altså at det virker som om at omtrent alle i den norske pressen, har de samme meningene og de samme agendaene.

Og at de følger de forskjellige sakene, spesielt angående offentlige personer, på en ofte bemerkelsesverdig lik måte.

Så jeg lurte på om andre var enig med meg i dette.

At det virker som om nesten ingen i den norske pressen tørr å skille seg ut, og mene noe annet enn det politiske korrekte eller det som resten av kollegaene mener.

Det er mulig jeg tar feil, men jeg har vel lest en avis eller to opp gjennom årene, og også lest en god del på nettaviser og fulgt med på TV-nyheter, at man prøver å holde seg oppdatert.

Av vane, eller fordi det jo morsomt å prøve å få med seg hva som foregår.

Så det virker litt sånn for meg, at nesten alle i pressen, mener det samma.

Særlig i sånne saker som Valla-saken osv.

Men jeg referer altså til åpningsinnlegget angående dette, siden det er tatt opp mer detaljert der.

Så får vi se om det dukker opp noen tilbakemeldinger om dette.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter