Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 5. april 2008

Mer som kan tyde på at Stoltenberg er homo. (In Norwegian).

Jeg flytta til Oslo for å studere, høsten 89 må det vel ha vært.

Så bodde jeg på Abildsø i et år, frem til sommeren 90 da.

Så flytta jeg til halvbroren min Axel, og dem, på Furuset.

Og der bodde jeg et års tid der og, frem til høsten 91, var det vel,
nå jeg flytta til Ungbo-leilighet på Ellingsrudåsen.

Da jeg bodde hos halv-broren min, og gamle stefaren min og dama hans som hadde vært i USA hos noen italienere, og vel heter Ancona eller noe til mellomnavn muligens, hvis jeg husker riktig.

Samme det.

Men poenget da, gamle stefaren min og dama/kona hans da, dem var ofte på bingo og travbanen.

Og hadde litt dårlig uvane fra når jeg bodde på Bergeråsen, at jeg rinte til kontakttelefonen, hver gang jeg så en telefon i nærheten, når jeg var aleine i leiligheten.

Dette var jo rundt vinteren 90 eller våren 91, så dette var jo før internett ble vanlig.

Så da var det noe som het kontaktelefonen som var spennede ja.

Så da ringte jeg da, og havnet i et sånt 'chatte-rom' da.

Og jeg tror jeg fortalte en vits eller noe som var litt for grov, men som jeg trodde skulle gå greit, men jeg tror hun jenta var kanskje litt prippen eller noe, hun la på i hvertfall, hvis jeg husker riktig.

Nå må jeg understreke da, at jeg pleide ikke å fortelle groviser/gå over streken på kontakttelefonen, men jeg pratet der ganske mye, og da kan vel være uheldig, og kanskje gå over streken en gang, uten at man nødvendigvis mente å være uhøflig med det.

Men samme det.

Poenget da, at da ble det kjedelig når hun jenta la på.

Men dem andre kara synes vist det var morsom vits da, (hvis jeg husker det riktig, så var det sånn jeg begynte å prate med en annen kar der).

Fordi, da skulle liksom alle være kule og fortelle morsomte vitser og historier da.

Så var det en kar som var fra Vestfold der, samme fylke som jeg er fra.

Han var fra Tønsberg eller Sandefjord, mest sannsynlig Tønsberg, men jeg er ikke 100% sikker.

Og han begynte å fortelle historier fra tiden han hadde bodd i Oslo da.

Han hadde vel bodd i Oslo et par års tid, omtrent som meg selv, og han var vel på omtrent samme alder som meg tror jeg, altså i begynnelsen av 20-årene da.

Han fortalte historie om at han hadde vært på en fest hvor alle hadde kvittet seg med plaggene sine, og hatt seg med de forskjellige gjestene.

Og at det hadde vært veldig mange på festen.

Han syntes vist det var litt vel drøyt, han hadde vist funnet den fineste dama der og så dratt hjem ganske raskt, sa'n.

Men uansett.

Den historien har jeg faktisk fått bekreftet på en internett chatte-kanal da.

Og det virker vel tull for mange, man kan vel ikke stole på det man hører der.

Men hvis man har chattet mye på web-chat og spesiellt irc, så blir det nesten som å prate med noen, så man lærer seg jo på en måte litt å merke om folk er oppriktige eller ikke da.

Og jeg fikk inntrykk av at den bekreftelsen var oppriktig da.

Men dette var ikke poenget.

Poenget var den andre historien han karen fra Vestfold fortalte.

Han sa han hadde på et utested, i Karl Johan mener jeg, jeg erindrer det sånn, at det var rundt der TGI Fridays er, eller litt lengre opp samme gata retning Stortinget.

Det var et utested på den strekningen før, som hadde åpent til 5 eller 6 natt til søndag (rundt 1993), det kan også ha vært det stedet.

Men uansett, dette var vel en natt til søndag eller noe, mente jeg han sa.

Så satt inne på utestedet da, så sa han at det kom en fin dame, var det vel, som bare tok tak i'n, dro'n inn i en taxi, og opp i Holmenkollåsen eller hvor søren det var, og inn i villa'n var det vel.

Så midt i akten, så hadde typen til dama kommet og begynt å, jeg vet ikke hvordan man skal si det jeg, begynt å hm.

Begynt å ha en akt han og da, med han Vestfold-karen, mens han Vestfold-karen hadde akt med dama.

Dette kunne jo ha vært røverhistore da.

Men så begynner han Vestfoldkaren å gi detaljer om at faren til han typen var eller hadde vært statsråd, eller om han brukte ordene, var med eller vært med i regjeringa.

Også ville'n at jeg skulle dra dit neste gang, men det var litt utenfor mitt område og interessefelt, så det forslaget avslo jeg nok ganske kontant.

Men det som er poenget da, er at hvis det er noen sånne luringser som er sønner av tidligere regjeringsmedlemmer.

Og som har visse uortokse tendenser, eller hva man skal kalle det, så kan jo det også være en risiko for kongeriket.

Altså, slikt går jo gjerne i familien, nå tenker jeg på politiker-rollen.

Det er jo en del dynastier eller hva man skal kalle det, altså Gerhardsen, Stoltenberg, Bondevik-familien har vel også hatt flere representanter.

Så for å ta han Oslo-politikeren Gerhardsen, så tror jeg han var litt for gammel.

Fordi han vestfoldkaren var vel i 20-åra, og hun dama som henta'n på utestedet var litt eldre fikk jeg inntrykk av.

Stoletberg er vel i søkelyset kanskje, han går jo for å være veldig kjekk osv., men jeg synes ikke kona hans var så utrolig, hvis jeg skal være ærlig. (Nå var jeg litt frekk, men man må vel forhåpentligvis få lov å diskutere om slikt, når det kan være ting som går på rikets sikkerhet osv).

Det jeg mener med at det går på rikets sikkerhet, er jo det at hvis fremmede makters etteretning, f.eks. etterfølgeren til KGB, får vite slike ting om politikere, så kan de vel bruke det til utpressing.

Det er derfor jeg mener at det mest ansvarlige er å nevne slike telefonsamtaler, selv om det er udokumenterte opplysninger, så har jeg fått bekreftet, om enn også udokumentert, en av historiene som ble presentert, senere, så det burde jo styrke troverdigheten til det som ble fortalt.

Og jeg synes også han Vestfoldkaren virket oppriktig på telefonen, jeg var litt skeptisk, så jeg stilte vel noen sånne spørsmål som yttrykte min tvil om det var sant, men han stod på sitt og virket oppriktig, og sa at jeg kunne dra dit neste gang hvis jeg ikke trodde han, eller noe.

Det var som sagt ikke aktuelt, jeg tror han var et år yngre enn meg kanskje han vestfoldkaren, men jeg er ikke hundre prosent sikker.

Men det med hun dama, vestfoldkaren sa jo at det var en fin dame som hadde henta han på utestedet.

Men hun kona til Stoltenberg er vel mer vanlig?

Vestfoldkaren kunne vel ha lagt på litt kanksje? Eller kanskje Stoltenberg har fått ny dame/kone?

Fordi jeg husker jo, at jeg allerede da, i 1991 eller hva det var, mistenkte at det kunne være Stoltenberg.

Og mistanken ble litt mer styrket, når jeg så bilde av kona.

Og i utlandet i hvertfall, så er jo politikeres kone i søkelyset mer enn i Norge, men jeg synes jeg har sett dem sammen på TV og sånn.

Men det er kanskje fordi det ikke er vanlig i Norge.

Men uansett, dette var ikke for å kaste møkk eller noe, det var som sagt bare for å si fra det jeg viste, i tilfelle det kunne være noen sikkerhetsmessig risiko med dette.

Fordi han Vestfoldkaren, sa jo det, at han karen som hadde dame men likte Vestfoldkaren, ikke kunne si fra om det, at han likte karer som Vestfoldkaren.

Sikkert pga. noe familie eller hvem vet.

Så, men det er jo uansvarlig, hvis man da er i politikken, hvis man ikke sier fra til familien, så kan jo dem legge press på kanskje.

Så dukker man opp i politikken likevel da, og med et skjult risiko ved seg, som fremmede makters etteretning kan utnytte.

For all del!

Nå sier jeg ikke at det er Stoltenberg.

Men jeg sier at, det kan ha vært hvem som helst som har hatt foreldre i regjeringen, eller faren i regjeringen, og som er litt eldre enn meg, det vil si, er i 40-åra da antagelig.

Og dette er med forbehold, om at han her Vestfoldkaren var til å stole på, men han virket oppriktig for meg i hvertfall.

Ja, så jeg synes det var mest ansvarlig å skrive om dette også, mens jeg er i farta og skriver det jeg vet om det meste egentlig.

For det virker helt klart for meg at noe ikke er som det burde være i Norge, man får ikke svar på e-poster fra justisdepartementet for eksempel, og mye annet som jeg har vært inne på i andre poster i det siste.

Så jeg regner med det var greit å også inkludere topp-politikere, når jeg fra før hadde startet å skrive om risikoen forbundet med kongehuset, så regnet jeg med at det forhåpentligvis burde være i orden, å ta med litt om topp-politikere i samme slengen, så å si.

Så får jeg håpe ingen skal ta livet av meg på grunn av det.

I mangel av bedre utrykk, grunnet dårlig fantasi.

Da tror jeg at jeg har fått ut det meste vel, så vi får se om det dukker opp noe mer å skrive om etterhvert.

Men iallefall, selv om jeg skjønner at dette er ømtålige tema, så synes alikevel det er mest ansvarlig å ta opp, pga. de sikkerhetsmessige risikoene som dette, som han Vestfolkaren sa, kan medføre, i værste tilfelle.'.

http://johncons-mirror.blogspot.com/2007/12/tittel-p-tema-stoltenberg-familien-i.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter