Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 5. april 2008

Telefon. (In Norwegian).

Fattern ringte i går.

Så spurte han om jeg ikke skulle flytte tilbake til Norge, siden jeg hadde bra CV osv., så ville jeg sikkert få bra jobb osv.

Jeg sa at det kunne jeg vel sikkert gjøre.

Men jeg må finne ut av den Arvato-saken, og de andre sakene jeg driver med her i England.

Og de tingene med mafia, eller hva det er, som jeg ikke har fått vite hva er.

Og det er også noen folk fra jobben osv., som jeg lurer på hva som har skjedd med.

Så jeg sa at jeg fikk ta en ting av gangen.

At først fikk jeg prøve å finne ut hva som foregikk, i forbindelse med det at jeg skjønner at det er noe som foregår:

http://johncons-mirror.blogspot.com/search/label/Lack%20of%20openness%20from%20the%20Government.

Og så, når jeg hadde klart å finne ut hva som foregår, og har foregått, så kunne jeg bestemme meg, angående hva jeg skulle gjøre.

Ta en ting av gangen.

Jeg forlarte det, at vi lever jo i et åpent og demokratisk samfunn, så det er jo ikke sånn at politiet eller myndighetene har lov å holde ting hemmelig for folk.

Så jeg venter enda på at de skal fortelle meg hva som foregår.

Så da senere, når jeg veit det, så får jeg bestemme meg angående hva jeg skal gjøre.

Så får vi se hvor mange år til det skal ta, før politiet og myndighetene får ut fingeren, som de har veldig langt oppi ræva virker det som.

Så får vi se hvor lang tid det tar.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter