Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 9. juli 2020

Mine foreldre møttes i Holmsbu, (hvor min farfar og hans søsken var fra). Og det var visst fordi, at Hurum kommune, hadde skaffet en bolig der, (som min morfar ikke var fornøyd med), til min mor og de. (Fra DT/BB 13. august 1965)


https://www.nb.no/items/63ad05cfbe9cbfc922985954caeb721d?page=7&searchText="j.%20ribsskog"

PS.

Etter å ha søkt litt på blant annet 'Bokhylla', (Einbo ble solgt fra Einar Bruaas til Stordahls i 1979), så fant jeg ut, at min mor og de visst bodde, i Holmsbubakken 14:


https://seeiendom.kartverket.no/eiendom/3025/323/16/0/0

PS 2.

Der hadde de nok fin utsikt, og også ganske kort vei ned til havna, hvor min mor visst ble kjent med min far, (som kom kjørende over fjorden, (fra Sand/Krok), i sine ofte hjemmebygde båter):


PS 3.

Tante Ellen likte seg kanskje bedre i Holmsbu, enn på Klokkarstua, (hvor de etterhvert fikk seg funksjonærbolig).

Og det var kanskje grunnen til, at tante Ellen heller, ville gå på forsøksgym, inne Oslo, enn å gå på videregående, på Hurumlandet/Drammen/Røyken.

(For å si det sånn).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

Tante Ellen er visst født, i mars 1951.

Så da begynte hu vel, på videregående, høsten 1966.

(Noe sånt).

Og det er mulig, at de da fortsatt bodde, i Holmsbu.

(Høsten 1966).

Og at det var så helsefarlig, (som det står i artikkelen øverst i bloggposten), å bo, i Villa Einbo.

At Ellen kanskje ble sendt, inn til Oslo.

For å bo på hybel der, (mens hu gikk på forsøksgym).

Eller om hu ikke bodde på hybel.

Og så var det sånn, at den siste bussen hjem, til Holmsbu.

(Eller om hu tok rutebåten Juno).

Muligens gikk litt tidlig.

Og derfor, så måtte bestefar Johannes, ofte leite etter tante Ellen, inne i Oslo.

(Dette, (at min morfar ofte måtte leite etter tante Ellen inne i Oslo), fortalte min farfar Øivind og min fars yngre bror Håkon.

På slutten av 70-tallet).

Det kan være, at tante Ellen hata å bo, i den helsefarlige villaen, (Einbo).

Og at hu derfor, heller ble med hjem, til bekjente/skole-kamerater, inne i Oslo.

(Det var visst også mulig, å overnatte, på forsøksgym, (i et slags 'Harry Potter-rom'), har jeg lest, et eller annet sted på nettet.

Noe sånt).

Så sånn var muligens det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter