Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 9. juli 2020

Og enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Ny hovedbok i Bokklubben Nye Bøker
Erik Ribsskog 9. juli 2020 kl. 13:02
Til: juridisk
Kopi: bokklubben@bokklubben.no, elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, Hovedbok_Autosend@bokklubben.no
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: Bokklubben Nye Bøker
Date: tor. 18. jun. 2020 kl. 05:47
Subject: Ny hovedbok i Bokklubben Nye Bøker
To:


Ny hovedbok i Bokklubben Nye Bøker: Susan Abulhawa - Nahrs siste dans
Bokklubben - mye mer enn bøker
Bokklubben Nye Bøker - bøkene folk snakker om"/>
Les Nahrs siste dans
Nahrs siste dans - Susan Abulhawa
Nahrs siste dans
Over 130 000 norske lesere leste Morgen i Jenin av Susan Abulhawa og ble sterkt berørt. Nahrs siste dans er en bok som vil trollbinde enda flere.

Nahr sitter isolert i et israelsk høyrisikofengsel på tiende året. Hun tilbringer dagene med å tenke over hendelsene som har brakt henne dit. Hun drømte om mann, barn og en skjønnhetssalong, men ingenting ble som planlagt.

«Nahr er en vidunderlig skikkelse, viljesterk, lidenskapelig, freidig og eventyrlysten. Hun nekter å underkaste seg slik det er forventet av henne, og det gir fortellingen et friskt driv. Hun er bestemt på å finne kjærligheten i en kjærlighetsløs verden, og hennes standhaftige vilje i all motgangen sender en lysstrime av håp inn i de innerste mørke kroker.»
Michael Palin, skuespiller og filantrop

Nahrs siste dans av Susan Abulhawa
Avbestillingsfrist: 29. juni
Art.nr.: 8165599

Hovedbøkene sendes portofritt, og du kan lese fyldig omtale av alle bøkene her.

Bla i medlemsbladet.

Vennlig hilsen
Bokklubben Nye Bøker



Ditt medlemsnummer: 77393048
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Min side
Min side
Bokklubben | Bøker | Gaver og interiør | Ti på topp | Kundeservice

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter