Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 9. juli 2020

Og enda enda enda enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog
Klage/Fwd: Forfriskende mange nye dokumentarer 😍
Erik Ribsskog 9. juli 2020 kl. 10:56
Til: juridisk
Kopi: nrktv@nrk.no, NRK Lisensavdelinga , elh@forbrukertilsynet.no, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, kringkastingsradet , "Post (Medietilsynet)" , "rana.tingrett"
Hei,

dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).

(Jeg har ikke kontaktet disse).

Vennligst rydd opp!

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke
virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes
jeg).


---------- Forwarded message ---------
Fra: NRK TV
Date: fre. 19. jun. 2020 kl. 11:43
Subject: Forfriskende mange nye dokumentarer 😍
To:


NRK TV logo
Hei Frøken Ribsskog, god dokusommer! 🍦📺

Lance
Suksessen, motbakken, utforbakken og krasjet. Dette er historien til verdens mest kjente syklist, Lance Armstrong.

Se nå Trailer


Diego Maradona
Diego, den vennlige, men usikre gutten fra den argentinske slummen. Maradona, elsket og hatet fotballgud.

Se nå

«Filmen er sår, vond, strålende og en knyttneve av et fotballportrett med en lærballartist som verden aldri noensinne kommer til å se maken til igjen. Takk, Diego. Gracias, Maradona (nummer 10)."
- Tom Stalsberg, Dagbladet


«Det finnes et helvete på jord i den britiske dokumentarskaperen Asif Kapadias filmer, et lyskasteroppvarmet sted på elleve bokstaver: Berømmelsen.»
- Morten Ståle Nilsen, VG



Selvportrett
Selvportrett er en film om kunstens kraft, men den reiser også viktige spørsmål om hvilken behandling en som lider av alvorlig anoreksi trenger.

Se nå

««Selvportrett» er ikke din alminnelige dokumentarfilm om dødelig sykdom. For det første er den like mye et kunstnerportrett – og en film om hvordan kunst kan løfte et liv – som den er film om å være syk.»
- Morten Ståle Nilsen, VG


«Melankoli, humør og hjertevarm livsglede får leve naturlig side om side i denne dokumentaren, og det gir et nyansert portrett som er både viktig, vemodig og vakkert.»
- Sigurd Vik, Filmpolitiet



Militærligaen
Forsvarets våpenlager blir ranet for flere hundre helautomatiske våpen. Det blir starten på en ransbølge uten sidestykke i svensk kriminalhistorie.

Se nå


Marianne & Leonard: Words of love
En norsk småbarnsmor møter en verdensstjerne i bohemske omgivelser på en gresk øy. Resten er kjærlighetshistorie.

Se nå

«Nettopp ved å våge å være uromantisk, og granske sine egne myter omhyggelig, framstår «Marianne and Leonard - Words of Love» som en av årets mest romantiske filmer.»
- Inger Merete Hobbelstad, Dagbladet


Dykk ned i et hav av dokumentarer🌞



Kommer snart ⏳


Drapet på Emilie Meng
17 år gamle Emilie forsvinn og blir funnen myrda. Saka er framleis uløyst. Utspekulert gjerningsmann eller politislurv?

Premiere: 21. juni.

Trailer

NRK TV
Kontakt oss | Avmelding | Andre nyhetsbrev

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter