Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 8. oktober 2020

Og enda enda mer om nettmobbing

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>

Klage/Fwd: Dette er produktet huden din trenger året rundt

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com> 8. oktober 2020 kl. 16:56

Til: juridisk <juridisk@datatilsynet.no>

Kopi: newsletter@newsletter.tara.no, abonnement-no@mail.bonnierpublications.com, bonnierpublications@bonnier.dk, cecilie@mediafy.com, elh@forbrukertilsynet.no, fmovpost <fmovpost@fylkesmannen.no>, inger.lise.blyverket@forbrukerradet.no, josefin@mediafy.com, kundeservice@bonnier.no, Kundtjanst BP <kundtjanstbp@bonnier.dk>, moreshopkundeservice@bonnier.no, newsletter@newsletter.moreshop.no, post <post@finkn.no>, "Post (Medietilsynet)" <post@medietilsynet.no>, Josefin Reinhard <josefin.reinhard@mediafy.com>

Hei,


dette er trakassering som følge av identitetstyveri, (virker det som).


(Jeg har ikke kontaktet disse).


Vennligst rydd opp!


Med hilsen


Erik Ribsskog


PS.


Jeg sender fortsatt om identitetstyveri til Datatilsynet, (siden at det ikke

virker helt klart, hvem andre jeg burde sende om dette til, synes

jeg).



---------- Forwarded message ---------

Fra: tara <newsletter@newsletter.tara.no>

Date: ons. 16. sep. 2020 kl. 07:13

Subject: Dette er produktet huden din trenger året rundt

To: <e.ribs.skog@gmail.com>





Se nyhetsbrevet i din nettleser



HELSE

SELVUTVIKLING

SKJØNNHET

OPPSKRIFTER

SPALTISTER




ANNONSE





Visste du dette om kollagen og hud?



Det er ikke tilfeldig at mange velger å blande kollagenpulver i kaffekoppen eller smoothien på morgenen. Her får du svar på det du kanskje ikke visste om kollagen og hud.


HVA ER EGENTLIG KOLLAGEN?

Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen og er en av hudens viktigste byggeklosser som sørger for at den holder seg glatt og spenstig. En ung hud kan inneholde opptil 80% kollagen.  Men som en naturlig del av aldringsprosessen, avtar kollagenproduksjonen med ca. 1-2 % i året fra slutten av 20-årsalderen. Sol, stress, sukker og usunn livsstil er faktorer som i tillegg virker negativt på huden og som kan fremskynde aldringsprosessen og kollagentapet ytterligere.


HVORFOR BØR MAN TA KOLLAGENTILSKUDD?

Et kollagentilskudd kan bidra til å bygge opp kollagennivået og redusere synligheten og fremkomsten av linjer, rynker og appelsinhud. The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab er et 100% rent kollagenpulver med nøytral smak, som kan blandes i valgfri mat og drikke. Det spesielle med nettopp dette kollagenet er at kollagenproteinet er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Peptidene (utviklet av Verisol®) har i studier vist å ha god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker.


Spesialtilbud: Mottakere av Tara sitt nyhetsbrev får i september 65% rabatt på første pakke med The Solution







Slik lager du ingefær-te


Gjør underverker for kropp og sjel!


Les mer





Slik sminker du deg naturlig – steg for steg


Fremhev dine beste sider – uten at det synes!


Les mer





Har du lite tid til matlaging? Ta en titt på disse sunne og enkle rettene


Vi har samlet Berit Nordstrands enkleste og raskeste oppskrifter.


Les mer





5 filmer du bare må se!


Kjærlighet, intriger, utroskap, sjalusi, fellesskap og maktkamp – og latter. Her er 5 herlige filmer med sterke kvinner i hovedrollen og høy underholdningsfaktor!


Les mer




ANNONSE





Visste du dette om kollagen og hud?



Det er ikke tilfeldig at mange velger å blande kollagenpulver i kaffekoppen eller smoothien på morgenen. Her får du svar på det du kanskje ikke visste om kollagen og hud.


HVA ER EGENTLIG KOLLAGEN?

Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen og er en av hudens viktigste byggeklosser som sørger for at den holder seg glatt og spenstig. En ung hud kan inneholde opptil 80% kollagen. Men som en naturlig del av aldringsprosessen, avtar kollagenproduksjonen med ca. 1-2 % i året fra slutten av 20-årsalderen. Sol, stress, sukker og usunn livsstil er faktorer som i tillegg virker negativt på huden og som kan fremskynde aldringsprosessen og kollagentapet ytterligere.


HVORFOR BØR MAN TA KOLLAGENTILSKUDD?

Et kollagentilskudd kan bidra til å bygge opp kollagennivået og redusere synligheten og fremkomsten av linjer, rynker og appelsinhud. The Solution™ Anti-wrinkle collagen fra Oslo Skin Lab er et 100% rent kollagenpulver med nøytral smak, som gjør at du kan blande det ut i valgfri mat og drikke. Det spesielle med nettopp dette kollagenet er at kollagenproteinet er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp av enzymer til peptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av. Peptidene (utviklet av Verisol®) har i studier vist å ha god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker.


Spesialtilbud: Mottakere av IForm sitt nyhetsbrev får i september 65% rabatt på første pakke med The Solution








16. sep 2020



Du er registrert med denne e-postadressen: e.ribs.skog@gmail.com


Personopplysninger behandles i henhold til retningslinjene for personvern - Les mer


Ønsker du ikke lenger å motta nyhetsbrevet? Meld deg av her



Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter