Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 7. mars 2008

Jugoslavia V. (In Norwegian).

Og jeg synes jo det hørtes artig ut å dra på nudistcamping og, for det hadde vi ikke i Norge.

Untatt en gang når fattern og Pia og jeg, var ute på båtferie med fattern, nedover i Vestfold, forbi Holmestrand osv., når vi var sånn 4-5 år.

Da kjørte fattern innom en sånn nudiststrand, eller noe sånt, men da var en rødstrømpe dame som var vakt, så der fikk vi ikke lov å være.

Enda fattern forklarte at det var bare fordi søstra mi og jeg skulle få bade.

Det er mulig det var en annen slags strand.

Men det var vakt der som kasta oss ut da.

Og det var samme ferien, som fattern lot Pia og meg, være igjen i båten, mens han dro på fylla i Holmestrand.

Og en kar kom og spurte om vi var aleine der.

Vi var ikke helt trygge der, for det var første dagen av båtferien, og vi hadde ikke bodd i båt før.

Det var en trebåt fattern hadde bygd sjæl på verkstedet.

Så da stakk han fyren og leita etter fattern.

Og da han spurt fattern om det var han som hadde to unger i en båt på brygga.

Også hadde han kallt fattern idiot, sa fattern.

Så kom han til båten, i fylla, og spurte om vi også syns han var idiot.

Vi måtte jo svare høflig nei da.

Så dro han på fylla igjen.

Men da var vi litt trygge, for da skjønte vi at det var bare å si fra til noen, så gikk dem på puben og henta fattern, så da var det greit.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter