Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

fredag 7. mars 2008

Jugoslavia VII. (In Norwegian).

Og før vi dro på den andre campingplassen.

Så var det et sted Christell og jeg måtte vente på en plen, utenfor en resturant eller noe vel.

Mens fattern skulle spørre om veien, eller hva han skulle.

Jeg var litt rastløs, så jeg gikk bort på plenen der da.

Jeg så en fugl der, som gikk bortover på plenen, men det var liksom ikke noe artig.

Jeg tror en kar der som så på vårs og, uten at jeg skal si det helt sikkert, men jeg synes jeg husker at det det var noen som fulgte med eller noe, mener jeg såvidt å huske, at det var liksom ikke sånn at det var helt folketomt der.

Så fant Christell den fuglen da.

Og den kunne ikke fly, den var vel så ung at den ikke hadde lært å fly enda da antagelig.

Men det var ikke noe fugleunge tror jeg.

Så det kan hende at det var en fugl som var syk da.

Enten det, eller så var det en fugl som var så gammel, at det var like før den lærte å fly da.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter