Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 10. mars 2008

Krig i Norge? XXV. (In Norwegian).

På Rimi butikksjefmøte, på Samfunnshuset på Sagene, i mai/juni 2002, så hadde vi pause da.

Da satt jeg og prata med Irene, som var butikksjef på Rimi Bjørndal da.

Og som ble min butikksjef, noen måneder senere da, når jeg begynte som låseansvarlig på Bjørndal (og senere også Langhus), ved siden av Bachelor-studiene i Informasjonsbehandling, som jeg begynte på, ved Ingeniørhøyskolen, ved Høyskolen i Oslo, høsten 2002.

(Jeg hadde hørt at det kom til å bli mangel på Ingeniører osv., og jeg hadde jo 33 vekttall fra Norges Høyskole for Informasjonsteknolog, fra 89-92, fra tidiligere, så jeg regnet med at jeg ville klare greit å få en bachelor-grad, siden jeg jo hadde studert i to år fra før.

Og jeg var veldig sliten av all jobbingen som Rimi Butikksjef.

Så jeg tenkte, at hvis jeg tok den Bachelor-graden, så kunne jeg ta det litt rolig noen år, for å komme meg igjen etter all jobbingen/slitingen på Rimi.

For de siste 6 årene i Rimi hadde vært rimelig tøffe.

Men jeg regnet med, at selv om jeg tok det rolig, så ville jeg alikevel få en Bachelor-grad, i og med, at jeg jo hadde 33 vekttall i det samme fagfeltet (informasjonsbehandling), fra før.

Så da kunne jeg ha det litt fritt noen år, mens jeg studerte.

For det synes jeg hørtes oppmuntrende ut, etter de siste årene med hardkjør på Rimi.

Jeg hadde satt journalist som valg 1, og bachelor informasjonsteknologi som valg 2, ved
søknad som skulle til en etat som heter noe med samla opptak, eller noe, og som lå ved eller i Høyskolen i Oslos lokaler på Bislett.

Der leverte jeg søknaden min, med kopi av karakterutskrift fra NHI mm., og bekreftelse på at jeg hadde jobbet så og så mange år i Rimi, var det vel også der.

Og da sa en funksjonær der, på samla opptak, som jeg leverte søknaden til, at jeg kunne ikke bli journalist.

(Pga. noe med ikke bra nok karakterer eller noe, enda jeg hadde veldig bra karakter, og tilleggspoeng fra militæret og arbeidsliv osv).

Jeg var veldig sliten da, etter Rimi.

Så jeg synes jo det var litt rart da, men jeg tenkte at han visste vel hva han dreiv med, siden han jobba med sånt til daglig.

Men nå, virker dette veldig rart for meg, at han funskjonæren skulle avgjøre det, der og da.

Det er mulig han bare ga meg sin mening.

Men det var vel 'out of line', i såfall, skulle man tro.

Dette skulle vel bli avgjort av samla opptak, og ikke av funksjonæren, en kar i 50-åra vel, som mottok søknaden.

Hm.).

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter