Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 14. januar 2009

Jeg har skrevet tidligere, at jeg mistenker at deler av historien er en konspirasjon. Er det som Mel Gibson sa, at jøder har startet alle kriger? (N).

Men får jeg likevel påpeke en ting eller to her?
Skrevet av Media! The drug of our nation! 13.01.2009 kl. 18:06
- Det var jøder i nazipartiet. Disse ble ikke rørt fordi de hadde store kontakter i våpenindustrien.

- Jødiske bankfamilier i USA var en av Hitlers og nazipartiets største sponsorer.

Og nå noen myter :

- Hitler sies å være av jødisk avstamning. Derfor anstrengte han seg veldig for å dekke over sitt opphav.

- Noen mener han var "the bastard child of Rotschild" fordi hans bestemor skal ha jobba på et hotell der en viss herre og bankgud med navnet Rotschild skulle holdt til. Hun var gravid kort etterpå. Noen argumenterer med at jøder var ikke tillatt i Wien på denne tiden, men Rotschild familien og f.eks. kongelige familier er av jødisk opphav og den regelen gjelder ikke dem siden folk flest var uvitende om dette da.

- Nazistene skal vistnok bare ha utryddet en viss type jøder. Konverterte jøder fra Øst, ikke ekte jøder. De satt vistnok i bankene og byråkratiene i Tyskland, Frankrike, England, USA etc etc.


http://www.dagbladet.no/2009/01/13/magasinet/terrorisme/historie/israel/4296519/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter