Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 9. februar 2009

StatCounter: Noen i England søker på 'royal links to the illuminati youtube', på Google. (In Norwegian)



http://aolsearch.aol.co.uk/aol/search?invocationType=topsearchbox.search&query=royal%20links%20to%20the%20illuminati%20youtube&rp=

PS.

Nå har jeg skrevet en del på engelsk på bloggen, i det siste, så nå får noen engelske folk opp bloggen min på Google og, noen ganger, virker det som, når de søker på Google da.

(Så jeg burde kanskje være forsiktig med å klage for mye på USA, for Google er jo i USA da, må jeg innrømme.

Så det er også bra ting, tror jeg, i USA, selv om jeg også har hatt litt problemer med Google, at de lar en anonym hat-blogg, med løgner om meg da, være oppe på Blogger.

Ihvertfall sist jeg sjekka.

Men men).

Mer da.

Jo, jeg sjekka ut en av de linkene, som dukket opp, fra det søket i overskriften.

Og det var en video, som var litt artig.

Skal jeg se om jeg finner den:



PS 2.

Folk får tro hva de vil, om det som sies i den Illuminati-videoen.

Men det går tydeligvis mye på ting som 'blodlinjer', eller 'blood-lines', på engelsk.

Og et annet uttrykk som går igjen, om det her Illuminati-greiene, det er uttrykket 'reptiler'.

Men hva disse kongelige og presidentene har med reptiler å gjøre, det kan kanskje være litt vanskelig å skjønne.

Dette må være snakk om en slags metafor, tror jeg.

Så hvorfor disse folka som skriver om Illuminati, bruker uttrykk, som reptiler, som kanskje er vanskelige å forstå, for vanlige folk, som kanskje er skeptiske nok fra før av.

Nei, det er kanskje ikke så lett å skjønne.

Men det har sikkert en forklarting det og.

Det får man regne med.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter