Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 17. mai 2009

Idag har det vært reparerings av steikeovn og vaskemaskin her. Men ikke så veldig vellykket. Vaskemaskinen virker ikke og jeg sjekker steikovnen nå.

Det vi kan se på bildet her, det er Joe, tror jeg han het, en el-reperatør, med grønn t-skjorte, som skulle ha vært her igår egentlig, klokka 16.

Men da dukka han ikke opp.

Så ringte han idag, først litt før tre, og så klokka 14.59, stod det på mobilen.

Da jeg gikk ut da, så stod det en tranvestitt, rett utafor utgangsdøra til oppgangen.

Som jeg måtte holde oppe, for å slippe inn han Joe da, eller hva han het.

Jeg prata med han på mobilen, mens transvestitten gikk mot bilen til Joe.

Jeg lukka nesten igjen døra, for hvorfor skulle en transvestitt, stå rett utafor utgangsdøra til blokka?

Klokka 15 på en søndag ettermiddag.

Nei, her var det noe muffens.

Det er homo-diskoteker rundt hjørne der, og sånn, men ikke kl. 15 på en søndag ettermiddag.

Nei, her var det nok noe 'mafian'-muffens.

Er dette sammenheng med det jeg skrev om på bloggen tidligere idag, at Stein Erik Hagen har tatt noe mafian-greier mot meg, og ønsker å gjøre meg til 'tante'.

Han transvestitten hadde veldig trang stillongs, eller hva det kalles, så det var nesten umulig å ikke legge merke til, pga. at fargen var lilla, eller noe, og transvestitten var ikke ordentlig kledd, vil jeg si, men hadde noe form for bekledning, som fremhevet underlivet.

Og det så helt flatt ut, virka det som, i de korte glimtene jeg la merke til personen.

Men jeg måtte nesten åpne døra for han reperatøren.

Så spørsmålet er om ikke reperatøren og transvestitten (og Rimi Hagen, med tante-trussel), stod i ledtog, på noen måte.

For det har aldri skjedd meg, på de snart tre årene jeg har bodd her, at folk står rett utenfor døra, og stirrer på meg, når jeg åpner døra.

Vedkommende transvestitt, stod der og kikka, i et minutt kanskje, før vedkommende transvestitt forsvant i retning Joe med grønn t-skjorte og tatoveringer på armene.

En kar i 50-60 åra.

Vaskemaskinen virker fortsatt ikke.

Varmtvannsberederen virker fortsatt ikke etter at en reperatør-kollega av han Joe, var her tidligere i uka, var det vel, for å reparere den, som også har vært reparert, eller 'reparert', en gang før, uten å bli fiksa.

Så skal jeg se om steikovnen virker her.

Vi får se.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Her er det nevnte bildet av bilen til Joe, var det vel, og nevnte transvestitt:

DSC02060

PS 2.

Nei, steikeovnen virka heller ikke, det blir ikke varmt der i det hele tatt.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter