Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 18. juni 2009

Det norske samfunnet er i oppløsning. (In Norwegian)

Det norske samfunnet er tydeligvis i oppløsning.

En gruppe personer, som nok må gå under mafia-lovgivningen, driver å mobber og trakasserer meg, på en blogg.

Hele bloggen, går for å være en 'Erik Ribsskog Fan Club'.

Men det er bare mobbing og drittslenging.

Dette nettstedet har jeg anmeldt til politiet flere ganger.

Og disse personene driver også å forfølger meg overalt på nettet, på irc, Facebook, og det hele.

Men hva gjør politiet?

Jo, de bare gjemmer seg bak noen paragrafer, som noen såkalte paragrafryttere.

Jeg er en kar som til og med er i heimevernet, men det er umulig for meg, å få rettighetene mine.

Norge sender soldater til Afganistan, og skal være verdensmestere i alt, men i mellomtiden, så forfaller det norske samfunnet.

Hva er vitsen med å skulle være verdensmestere i fredsmekling og krig i Afganistan, når vi ikke har et fungerende samfunn i Norge.

Burde vi ikke først prøve å få demokratiet og rettstaten til å fungere i Norge, før vi skal begynne å forbedre land på den andre siden av jorda.

Er norske politikere naive, som Erik Solheim, ble kalt av en BBC-reporter, i forrige uke?

Ja, mener jeg, og de har ingen kontroll over politiet, (som har skeia ut), eller noe som helst annet, i Norge, virker det som for meg.

Det er ihvertfall klin umulig, som vanlig nordmann, å få rettighetene sine, nå for tiden.

Hippiene og bermen har overtatt, rett og slett.

Så sånn er det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter