Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 3. juni 2009

En Gjedde, (Christian Tybring-Gjedde, fra Fremskrittspartiet), er med i Israels Venner, på Stortinget. (In Norwegian)

Jeg har jo skrevet om på bloggen, at jeg er fra adelsfamilien Gjedde, på morssiden, gjennom min mormor, Ingeborg Ribsskog, som stammer fra bl.a. en dame som het Maren Gjedde, som stammer fra Ove Gjedde, han som koloniserte Trankebar for Danmark-Norge, blant annet.

Han bodde også i Norge, og var lennsmann, (en slags 'reservekonge'?), for danskekongen, i Brundlandes, Kongsberg, Numedal og Skjeberg, tror jeg det var, og en del andre steder.

Så han fikk en del 'løsunger' i Norge, blant annet den slekten vi kjenner som Tybring-Gjedde, stammer fra disse 'løsungene', såvidt jeg har skjønt.

Mens jeg derimot, er fra den ekte Gjedde-slekten, på morssiden, den slekten som har vært innenfor ekteskapet da, for å si det sånn.

(Dette mener jeg helt sikkert at bestemor Ingeborg, i Nevlunghavn, har fortalt meg, at disse Tybring-Gjeddene, de er ikke så fine).

Men samme det.

Jeg har jo tidligere skrevet om dette, at det virket som at denne Gjedde-slekten ble tatt over av kabbalistene, på 1800-tallet i Danmark, og at Didrik Galtrup Gjedde, bygde om slottet Højris, på Jylland, til et såkalt 'hekseslott', med gifthave, rundt tårn, med rundt bord, og med en zodiac øverst på tårnfasaden, som ser ut som en klokke nesten, og dette var bygget i nygotisk stil da.

'Dracula-slott stilen'.

Så sånn var det.

Og jeg har også skrevet om at nok også bestemor Ingeborg, er i noe djeveldyrker/hekse-kult, Illuminati, som nok slekter på den jødiske mystifismen, som vi finner i kabbalah osv.

Og så viser det seg at en av de norske 'løsunge' Gjeddene da.

De er med i Israels Venner, på Stortinget, som vel kanskje kan kalles Norges svar på Bilderberg-gruppen:

Christian Tybring-Gjedde (FrP)

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/05/siv-jensen-david-rockefeller-og-henry-kissinger/

Så kabbalistene har nok kuppa denne Gjedde-familien.

Jeg skjønner at det er noe spesielt med den familien, for jeg fikk et sånn sølv-ølkrus, fra 1700-tallet, hvor det var en løve med krone på, på ølkruset.

Så da tror jeg det var fordi de var konger av Skåne, så og si, den gang Danmark var tre kongedømmer.

Derav utrykket 'tre kroner', som svenskene har forsvensket senere til 'tre kronor', navnet på det svenske ishockey-laget.

Det danske tre kroner, var Skåne, Skjælland (og Fyn), og Jylland vel.

Mens det svenske tre kronor, er vel Skåne, Svealand og Gøtaland.

Noe sånt.

Men det som skjedde, da 'tyskerne' fikk kongemakten i Danmark.

Det var at kongen i Danmark, (og Skjælland da), den kongelinjen døde ut, tror jeg det var.

Så, spurte regjeringen, vel, om en adelsmann på Jylland ('kongen av Jylland'?), ville være konge.

Men han sa, spørr heller min fetter i 'Sachsen-Anhalt-Oldenburg-Schleswig-Meclemburg' (les: noe tysk noe), grev Oldenburg, eller hva tittelen var.

Men, de skulle vel ikke spurt Oldenburg da, mener jeg.

Nei, da skulle de ha spurt kongen i Skåne!

Gjedde da.

For de hadde så mange slott i Skåne, har jeg lest om på internett, så forfedrene til Ove Gjedde, de må nok ha vært som konger der, i Skåne, på 1400-tallet f.eks.

Noe sånt.

Så da skulle de ikke ha spurt de tyske Oldenburgerne i Danmark.

Nei, de skulle ha spurt Gjeddene.

Så her var det juks i Danmark, det må man si.

(Det var nok antagelig dette Shakespeare tenkte på, da han skrev at 'det er noe råttent i Danmark', i skuespillet 'Kong Lear', eller hva det var, det er nok ikke umulig).

Så egentlig så skulle Gjeddene ha vært konger i Danmark, vil jeg tippe.

Men i København, så var de snobbete, og likte ikke det at Gjeddene bodde på den skandinaviske halvøya.

For danskene er jo på det europeiske fastlandet.

Så sånn er det.

Så derfor ble Gjeddene, de ble ikke visst den respekten de burde ha blitt visst.

Også vet vi jo det, at kongehuset i Norge, også er fra de tysk-danske Oldenburgerne.

Men de i Norge, skulle da også ha vært fra Gjedde, egentlig, vil jeg si da.

Så egentlig så betyr nok det sølvkruset, som jeg fikk, at jeg nok ikke bare er konge over Trankebar og Skåne, som jeg først trodde.

Men jeg vil også si at jeg nok også er konge over Danmark og Norge.

Så nå er jeg litt irritert på de her Harald og kronprins Haakon og de.

Nå begynner jeg å skjønne hvorfor jeg ikke får rettighetene mine i Norge her.

Så sånn er nok det.

Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog

PS.

Dette kan stemme, for jeg hadde en onkel Håkon, på Bergeråsen, som da jeg var guttunge, dreiv og skulle gi meg Kongen av Danmark, osv.

Og han Håkon er ganske lur, og også ganske gjerrig, når det gjelder godteri, så det lå nok noe bak det.

Og mora mi pleide å henge opp plakater av svenskekongen osv., på rommet mitt, da jeg var sånn 5 år, og bodde i Mellomhagen på Østre Halsen, i Larvik.

Så her var nok et eller annet greier, som har foregått.

Ellers sa var bare mora mi litt rar, det er mulig.

Vi får se.

PS 2.

Her er mer om at Shakespeare sa at det var noe råttent i Danmark:

This is one time when the popular misquotation—"Something's rotten in Denmark"—is a real improvement on the original. But you ought to be careful around purists, who will also remember that the minor character Marcellus, and not Hamlet, is the one who coins the phrase. There's a reason he says "state of Denmark" rather than just Denmark: the fish is rotting from the head down—all is not well at the top of the political hierarchy.

http://www.enotes.com/shakespeare-quotes/something-rotten-state-denmark

PS 3.

Og Oldenburgerne ble kronet som konger av Danmark, på 1500-tallet, var det vel.

(Skal jeg sjekke).

Slekten kom i 1448 på den danske tronen, den norske i 1450 og den svenske i 1457 med kong Christian I.

(Det kan virke litt som om at jeg også egentlig er konge av Sverige, det får jeg sjekke litt mer om senere, selv om det selvfølgelig ikke er så fint, så jeg tror jeg avstår Sverige og nøyer meg med Skåne).

Men men.

(Pluss Jemtland og Herjedalen da selvfølgelig).

Og så må jeg sjekke når Shakespeare skrev 'Hamlet' da.

PS 4.

Hamlet er en tragedie av William Shakespeare, som antas å ha blitt skrevet mellom 1599 og 1601

http://no.wikipedia.org/wiki/Hamlet

Så her ser vi at det tullet som skjedde i Danmark, med at de valgte tyske konger, det når fram til England, og blir kjent der. Og 150 år etter ca., så skriver Shakespeare om dette, i et av sine mest kjente verk, at noe er råttent i Danmark, (siden de valgte Oldenburgerne og ikke Gjeddene til konger da selvfølgelig).

Så sånn er nok det.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter