Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 18. juni 2009

Ny e-post til Ventelo. (In Norwegian)




Google Mail - (ejTag:1394512) Trakassering fra en av deres kunder / Anmeldelse for drapsforsøk










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




(ejTag:1394512) Trakassering fra en av deres kunder / Anmeldelse for drapsforsøk











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Jun 18, 2009 at 2:07 PM




To:
abuse@ventelo.no






Hei,

mange takk for svar!

Jeg blir tulla med av myndighetene i Norge og Storbritannia, skjønner du, så jeg tror ikke
de kommer til å gjøre noe uansett.

Men uansett takk for hjelpen!


Med vennlig hilsen

Erik Ribsskog


2009/6/18 <abuse@ventelo.no>

(Please keep the subject-line when replying to this mail)



Hei.



Sjikane i enhver form ser vi selvfølgelig på som svært uheldig.



Jeg ser du har gjort Oslo politikammer oppmerksom på det inntrufne. Vi vil da utlevere informasjon vedrørende hvem denne kunden er, etter nøye utarbeidede rutiner for utlevering av slik informasjon, når de kontakter oss i forbindelse med sin etterforskning av saken.

Det er dessverre ikke tillatt for oss å utgi denne informasjonen direkte til deg.



Skulle du oppleve at ditt liv og din helse står i fare, som resultat av handlingene til denne og andre personer, vil jeg oppfordre deg til å også kontakte britisk politi, siden jeg forstod du for tiden oppholder deg i England. De vil da kunne foreta en vurdering om hvorvidt sikkerhetsforanstaltninger rundt din person bør iverksettes.



Vi håper innstendig på en snarlig løsning på denne helt klart vanskelige situasjonen.



Med vennlig hilsen / Kind Regards

Andreas Lohne

Ventelo Abuse Desk



Ventelo

Support: 03222 / 04500| Faks: + 47 38 79 79 97

Kjøita 25, Serviceboks 633, 4606 Kristiansand

abuse@ventelo.no | www.ventelo.no

Vårt mål er MEGET FORNØYDE kunder. Om du har kommentarer til arbeidet jeg utfører, vennligst kontakt meg, eller min overordnede Kamilla.Sharma@ventelo.no











Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter