Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 27. september 2009

Hva jeg overhørte fra noe sivilpoliti, eller lignende, her i Liverpool, i 2006

Jeg mener ganske bestemt, at jeg overhørte det, i 2006, da jeg begynte med arbeidssaken, mot Bertelsmann Arvato.

At 'he's not supposed to deal with things like that'.

Fra noen som jeg tror må ha vært noe sivilpoliti, eller lignende.

Jeg tror det må være fordi, at jeg ikke har mørkt hår, og hvit hud, typisk 'jødisk' utseende.

At bare 'jøder', og folk som er gjort til 'jøder', gjennom at de er frimurere, har egentlige rettigheter, og har lov til å drive med ting som rettsaker osv.

At det er det det går på, dette med det som noen ganger omtales som 'den store jødiske verdenskonspirasjonen'.

Andre ganger, som Bilderberger og verdens-sionismen.

Jeg tror det er derfor at jeg ikke får rettighetene mine i England, fordi jeg er typisk nordisk da, og ikke har mørkt hår, eller er frimurer.

Så så sykt tror jeg det er, i England.

Mens i Norge, så vet jeg ikke hva som foregår.

Men det er vel noe dritt der og, tenker jeg.

Så sånn er nok det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Og tidligere i 2006, var det vel, så overhørte jeg at jeg var 'just a bastard, (with a beard (i 2005 vel)'), and 'she's just a whore'.

Så da tror jeg at de kalte meg 'bastard', fordi jeg har både mørke og lyse hår, i ansiktet, sånn at jeg er ikke helt blond, eller helt mørkhåret, men jeg har både lyse hår og mørke hår, eller skjegg da.

Mens en som var 'whore', det må ha vært enten hun norske Marianne, tror jeg, på Arvato, eller hun svenske Emelie, kanskje.

En av de vel.

Som var hore, fordi hun var lyshåret da.

For her er det sionister, som har kontrollen, og de betrakter bare folk med mørkt hår, som verdige mennesker da.

Det går på det her med semittene, (de mørkhårede), mot de lyshårede, (eller arierne da).

Bare les Moses Hess, en jødisk filosof, som er en av fedrene til sionismen, han greier ut om dette, og sier at hele historien har vært en rasekrig, mellom semittene og arierne.

Her er mer om dette:

http://www.scribd.com/groups/view/14830-arvato-services-ltd-s-microsoft-scandinavian-product-activation

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter