Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 24. september 2009

johncons-mirror er visst med på et nettsted som heter Bredbåndsdagen.no. Det visste jeg ikke, og jeg vet ikke hvordan bloggen har kommet med der

bredbåndsdagen no

http://www.bredbandsdagen.no/?section=1000

PS.

All reklame, er vel god reklame, som man sier.

Selv om det kanskje hadde vært enda finere hvis de hadde lært seg å skrive 'nyheter' og ikke 'nyheder', som på dansk.

Men men sånn er det, det er vel bra reklame likevel, får man regne med.

Og johncons-mirror hadde nok ikke eksistert, hvis det ikke hadde vært for bredbånd, det er nok helt sikkert.

Det hadde nok blitt litt vel dyrt, å sitte så mye på nettet, som jeg gjør, hvis jeg bare hadde hatt vanlig, gammeldags modem.

Men jeg husker forresten det, at jeg var så glad, i å sitte på internett, og chatte på irc og laste ned musikk osv., før jeg fikk bredbånd, at telefonregningene kunne komme opp i 5-6.000, i kvartalet, i årene før jeg fikk bredbånd, da jeg bodde i Oslo, rundt år 2000 vel.

Så dette var vel en 3-4 år, som jeg bare hadde vanlig modem, så da kosta det meg nok, en 1500 kroner i måneden kanskje, å ha internett, for jeg satt kanskje 3-4 timer hver kveld, foran pc-en, når jeg kom hjem fra jobben, (og enda mer i helgene).

Så det ble straks mye billigere for meg, å ha internett, når bredbånd kom, (og det ble også mye raskere internett da, selvfølgelig).

Men jeg jobbet som leder i Rimi da, på 90-tallet, så jeg hadde lønninger fra 160 eller 170.000 og oppover.

Så jeg klarte meg såvidt, for jeg røyka ikke, eller noe, i 1996 og 1997, husker jeg.

Og da kjøpte jeg ikke så mye CD-er da, i platebutikkene, og jeg leide heller ikke så mange filmer i videobutikkene, siden jeg lastet ned fra nettet da.

Så jeg oppførte meg nesten som om jeg hadde bredbånd, når jeg kun hadde modem, for jeg syntes internett var så artig.

Men da lærte jeg mye om data og internett og alt mulig da.

Og jeg var populær på jobben og blant venner osv., for jeg ble flink til å finne musikk og filmer for folk da.

Så jeg gikk kanskje fra å være en kjedelig type, til å bli nesten som en 'kuling', i Oslo, selv om jeg var fra landet nesten, Berger, etter at jeg fikk internett, og ble flink til å finne ting der da.

Men men.

Det var ikke så mye det gikk i, at jeg fant filmer og musikk for folk da, jeg overdriver litt.

Men noen ganger, så spurte kanskje folk på jobben osv. meg om data og internett-ting da, etterhvert som fler og fler folk fikk internett, siden jeg var ganske tidlig ute der.

Og også i Sunderland, da jeg studerte der, i 2004, da var jeg liksom 'data-guruen', blant utenlandsstudentene, som bodde på 'the Forge', som et av studentbolig-kompleksene til University of Sunderland heter.

Og alle studentene i Sunderland, de hadde et eller annet problem med PC-en eller internett, så da var det jeg som måtte prøve å fikse det, da.

Det var nesten sånn at det gikk ut over studiene mine på det værste.

Men men.

Det var bare noe jeg kom på.

Men, det er ihvertfall flaks for lommeboka mi, at det finnes bredbånd nå, for 1.500-2.000 i telefonregning, i måneden, det hadde jeg nok ikke hatt råd til, nå som jeg er arbeidsledig i England.

Så sånn er nok det.

Bare noe jeg kom på.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter