Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 21. oktober 2009

Nå har jeg vært på helsesjekk, i England

img095

PS.

Jeg trodde ikke jeg veide så mye, jeg tror ikke jeg har veid over 100 kg før.

Og BMI-en min, er visst alt for høy.

Men nå er jo jeg ganske kraftig nå da, siden jeg har jobba i mange år, med å stable kjølevarer i kjøledisken på Rimi, mm.

Og jeg har også trent en del.

Men blodtrykket mitt var litt høyt, 140 over 100 sa hun sykepleieren.

Så jeg må tilbake om to uker, pga. blodtrykket mitt.

Men nå skal jeg begynne å trene to ganger i uka, istedet for en gang i uka, har jeg funnet ut, siden jeg veide såpass mye, og hadde såpass høyt blodtrykk.

Det er jo viktig å ta vare på helsen sin.

Jeg må nok ned på 95 kg ihvertfall, da tror jeg det er bedre, for jeg er ganske kraftig nå, siden jeg har jobba med kroppsarbeid og løfta litt vekter osv.

Og BMI-en den tar jo ikke hensyn til om vekta er muskler eller fett.

Så bodybuildere og boksere, de får vel også for høy BMI, hvis jeg skal gjette, så jeg tror ikke den BMI-en er så mye å stole på alltid.

Men men.

Jeg har visst også krympet to centimeter, virker det som, så jeg begynner nok å bli gammel, for jeg mener at jeg pleide å være 1.85 høy, men nå var jeg visst bare 1.83.

Og det er nok fordi at jeg har spist for mye mat, sånn at jeg har blitt for tung, sånn at beina mine har krympet et par centimeter.

Så sånn er nok det :)

Men men.

Jeg prata først med sykesøster og så med doktor Chang.

Dr. Chang sa at han ikke kunne se nå, om skaden min, på øret, fra 1993, skyldtes frostskade, eller hva det skyldtes.

Så han kunne ikke skrive noe erklæring, på at skaden min på øret, skyldes frostskade.

Så sånn var det.

Så det måtte jeg kontakte legen min i Norge om, sa Dr. Chang.

For han kunne nok få tak i fila fra legen i militæret, tippet han.

Så vi får se om han klarer det.

(Det er Dr. Ness i Helgeroa).

Så jeg får sende e-post til Vernepliktsverket om det her.

Vi får se hva de sier da.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg ferska også hu sykepleieren, i å skrive feil på dataen.

For hu skreiv at jeg prøvde å slutte å røyke.

Men jeg har jo ikke røyka siden 2006, altså for snart fire år siden.

Så jeg mener at jeg har slutta å røyke.

Så jeg syntes det var litt rart, for det så jeg at det stod på skjermen at jeg prøvde å slutte å røyke, men jeg har jo røyka på 3-4 år, så det syntes jeg var litt rart.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter