Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 29. november 2009

Jeg sendte noen nye Facebook-meldinger, til hu Stine Mogan Olsen, som er barnebarn av en bror av min farmor, fant jeg ut på Facebook





Stine Mogan Olsen 29. november kl. 12:26 Rapporter

Hei hei, beklager at det ene bildet var opp-ned....det var første gang jeg brukte scanneren, får vel skylde på det, hehe. Bildene er ikke fra bygdeboka, de er fra en bok som mamma har laget om min slekt. Hun fant bildene hjemme hos bestemor, tror jeg.


Du spurte i mailen hvor "meatscience" kommer fra. Det er jo et litt pussig navn, det skal jeg innrømme. Men det har seg sånn at jeg er veldig stor fan av R.E.M., og bassisten Mike Mills har et mindre kjent kallenavn, "Mr. Meat Science". Det står på bassplekteret hans, og på forsterkeren han bruker på scenen. Så på diverse nettfora har jeg hatt "Ms. Meatscience" som nick, har brukt det i over 10 år og de fleste R.E.M.-fans kjenner meg på det nicket. :) Så det er ikke mer merkelig enn det.


Så du har muligens noe blått blod i familien, det var jo veldig spesielt da! Skulle tro at dette ville være fordelaktig for deg, har du prøvd å kontakte advokat angående arven din?? Det er vel strenge regler for slikt, så hvis du har krav på noe så burde det vel gå an å få ordnet dette? Jeg har ikke hatt noen slike problemer selv, men jeg har ikke arvet noen enda, heldigvis, får en kanskje si. Og jeg har i hvert fall ingen marijuanadyrkere i familien.


Den motorsykkelulykken på Berger har jeg faktisk hørt om! Jeg tror det var pappa som fortalte meg om den da jeg var liten, jeg husker at jeg grøsset da jeg kikket ned i det juvet og tenkte at noen har faktisk kjørt ned der! Huff og huff. Utrolig at noen kan overleve det i det hele tatt.


Henne Turid på Sand husker jeg så vidt det er, det var mye jordbær i den familien ja. Det var vel åkrene deres som nesten omringet huset vi bodde i på Sand. Men jeg gikk aldri på jordbærslang, det turte jeg ikke, hehe. Men det var nok mange andre som gjorde det.


Men seriøst, du burde absolutt kontakte advokat for å få din rettmessige arv! Man kan jo ikke tulle med sånt.

Hilsen Stine



Erik Ribsskog 29. november kl. 14:35

Hei,

tusen takk for svar!


Ja, Øivind sa at de bygde om veien, etter at onkelen min kjørte ned der, og kameraten som satt bakpå døde.

(Jeg skjønner ikke hvordan onkelen min klarte seg jeg men).

En gang jeg og Ove og Heide, var det vel, (ungane til Runar), gikk til Berger kafeen, helt fra Sand, så gikk Ove på utsida av gjerdet, over det juvet der.


Så han er litt rabagast, eller hva man skal kalle det.

Jeg har kontaktet arvehjelpen, men jeg er jo arbeidsledig i England, så jeg har ikke så mye formue akkurat, så derfor er det ekstra ergelig at jeg ikke får arv.


Jeg kunne kanskje mast til tingretten om dette tidligere, for hun mormora mi, Ingeborg, hu døde i sommer.

Men jeg tenkte at jeg fikk prøve å la det bli litt verdighet rundt døden hennes og litt ro, før slekta begynte å slåss så fillene føyk, om arven etter henne.


Men jeg har jo hatt ting liggende på gården til onkelen min Martin, siden 2005, da ble forsøkt drept av et jaktlag på gården der.

Og jeg har spurt Ellen, søstra hans, om å sende det.

Noe som ikke har skjedd.


Og jeg har jo anmeldt drapsforsøket til politiet selvfølgelig, men ikke noe har skjedd.

Og det ligger brev der fra Stein Erik Hagen, fra da jeg vant en Rimi-konkurranse, og ting jeg jobbet med, da jeg studerte ved University of Sunderland, som jeg gjerne skulle hatt.


Så det ergrer jeg meg grønn over.

Jeg har også masse ting, i en lagerbod, hos City Self Storage i Oslo, blant annet et sølvkrus, som danskekongen ga til noen i slekta til mormora mi, som var adelige, og som jeg fikk til 34-års dagen min, i 2004, og mange fler antikviteter, som jeg har fått av mormora mi, et brev fra danskekongen til slekta hennes blant annet, og tingene mine fra HV, AG3 osv., vel og merke uten tennstempel, så man kan ikke bruke den.


Så de tingene får jeg heller ikke ordna med, det blir bare sånn at jeg pådrar meg 500 kroner mer i gjeld for hver måned.

Siden Lånekassa og HiO, de tulla med studielånet mitt, da jeg studerte i Sunderland, så jeg mista kontroll på økonomi og studier, siden studielånet ble fire måneder forsinket, og jeg hadde knapt til mat, og ihvertfall ikke til å betalte lån og avdrag, i Norge.


Så det gikk rett vest, for å si det sånn.

Og jeg vet at hu mormora mi, hadde veldig verdifulle malerier mm., men onkelen min Martin og tanta mi Ellen, de har jo hatt boet, i et par måneder nå, og jeg har ikke hørt en lyd fra noen.


Så jeg får kontakte Arvehjelpen igjen, og høre hva de sier.

Og det politiet i Norge, de er helt håpløse, de etterforsker ikke mordforsøk engang, så det er helt utrolig dumt, at det går ann å ha et sånt politi.


Så det er en skam for Norge, mener jeg.

Men det er ikke så mye jeg får gjort med det, annet enn å skamme meg.

Og jeg har ikke kontakt med noen andre i slekta, jeg tror at det er hu Inger som er i Jehovas vitner som har satt slekt og andre mot meg, av en eller annen religiøs grunn.


Så begge grenene av familien min tuller med meg.

Men det var veldig hyggelig å få bilder av Ågot og familien.

Hu mora til Ågot så ut som en sterk kvinne, må jeg si.

Han faren så litt spesiell ut, var han tater eller noe eller?


(Var det ikke han som ble kalt Nils i Dalen) :)

Bare fleiper.

Hvem var de to gamle damene på bildene som hadde svart og hvitstripet bluse og hatt da?

De så morsomme ut.

Han Gullik, var det han som sa 'jintutten' istedet for 'jentene', jeg syntes det var så morsomt, da jeg var guttunge, for han spurte meg hvordan det gikk med jintutten.


Hvis det ikke var en annen av brødrene til Ågot da.

Men det var veldig hyggelig å få melding, det er helt sikkert, så tusen takk for det, REM er et solid band de, jeg husker jeg har digga mange sanger av de, opp igjennom årene, 'Losing my religion', var en favoritt, på begynnelsen av 90-tallet, husker jeg, en tid hvor jeg ikke fant så mye annen musikk som var i den sjangeren vanlig rock, og mange andre sanger, selv om jeg ikke husker navnet på alle sangene nå men, men de har mange bra ihvertall, det er helt sikkert.


Fortsatt fin helg i Norge!

Mvh.

Erik Ribsskog



Erik Ribsskog 29. november kl. 15:02

Forresten, jeg leste i VG's tekstarkiv, (når jeg lette etter noe annet), og det har vært _to_ sånne ulykker ved Berger Kafeen.


Jeg skal se om jeg finner det klippet:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/08/jeg-lurte-pa-om-dette-var-mc-ulykken.html


Så hvis det var mord og ikke ulykker, (som det sikkert var, men alikevel), så ble det trikset brukt to ganger.

Her kan man også se at fabrikkeier Jebsen kjøpte nye altertavler til Berger Kirke, etter krigen.


Jeg lurte på om det var for å få syndenes forlatelse for noe han gjorde under krigen.

(Fikk han Ågot gravid og var faren til faren min, i forbindelse med den juledram-flaska, som hu Ågot drakk hos han Ola, har jeg lurt litt på):


http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/08/berger-kirke-var-norges-eneste.html


Jeg skjønner at man ikke bare skal gjette og lure på om sånne ting, men det er litt artig med den historia om juledram-flaska, synes jeg.

Så da tok jeg med om det her og.

Mvh.

Erik Ribsskog



Erik Ribsskog 29. november kl. 07:49

Og hu Turid Sand,


hu tror jeg noen bekjente av min fars stesønn, Jan Snoghøj, tulla med.

For jeg gikk på skole i Drammen, i 1988/89, og da sa faren min at jeg kunne være en del på Gulskogen, hvor de hadde lager og Jan bodde.


Og han hadde kamerater fra Berger på besøk, og Christell som gikk i Holmestrand det året vel, for hu hadde vel ikke bra nok karakterer til å komme inn i Sande.

Noe sånt.

Så sa Christell, stedattera til Haldis, at en som het Tom Bråten, tror jeg det var, hadde fått Turid Sand til å fingre seg i en bil utafor et diskotek i Holmestrand, var det vel.


Og det tror jeg kan ha vært, fordi da jeg feira 18 årsdagen min, etter at jeg hadde vært i Brighton, i 1988, så dro søstra mi meg med til Rødtangen, og der befant det seg en brisen Turid Sand, som sa hu hadde rømt fra en Oslo-kar, som hu hadde latt fingre seg da, eller hva man skal si, og hu sa at søstra mi også burde bli litt løssluppen, men søstra var edru, og sa til meg, at jeg ikke måtte si dette videre, (Turid Sand gikk i klassen hennes).


Men jeg lurer på om søstra mi har sagt det til Tom Bråten og dem, så har de sagt til hu Turid Sand, at hu måtte gjøre noen 'spillopper' i bilen deres da, i Holmestrand.

Så jeg vil ikke ha det på meg, at jeg har spredd det, for jeg har ikke sagt det til noen, men jeg tror at søstra mi Pia, må ha fortalt den gjengen som vanka hos Jan det, Erik Thorhaldsson og Tom Bråten osv., en sånn party-gjeng, og som var tøffe og hadde ei dame i Sande, sa søstra mi, som dem ikke var noe snill med, og brukte som hore da, og tok henne i røven, som søstra mi sa, men hu sa ikke hvilken dame det var.


Men det her er jo 20 år sida, men Christell klagde da, men hu har jo tulla mye med meg, så jeg vet ikke om det var sant det Christell sa heller.

Men det er ihvertfall noe som har foregått da.

Jeg kunne ha skrivd om det greiene der i hele dag, men det gidder jeg ikke dessverre.


Det er kanskje ikke så interessant heller, men søstra mi og faren min og Jan og Christell, de omga seg med sånn Berger-gjeng, eller Berger-røvere, eller Berger-ramp, eller hva man skal kalle dem, kan det virke som.


Så jeg vet ikke om rampen hadde kontrollen eller om familien min hadde kontrollen.

Det er litt vanskelig for meg å svare på.

Men de har ikke prata med meg om det her, men meg tulla dem så mye med da.


Men men.

Det er mye rart.

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter