Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 14. november 2009

Ringte Bricen i militæret

Nå ringte jeg Marvin Bricen, (broren til Silvanny Bricen, fra TV Norge vel), fra militæret, som var lagføreren vår, på lag 2, i tropp 1, på Terningmoen, juli 1992-kontingenten.

Og han sa at han huska det, at jeg fikk frostskade på vinterøvelsen.

Så han skulle sende meg en e-post, hvor han kunne bekrefte det.

Så får vi se om det dukker opp noe e-post, det har ikke dukka opp noe e-post ennå.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

Det som var rart, i samtalen med Bricen, det var at jeg nevnte et postkort, som jeg hadde fått sendt fra han, da jeg jobba i Rimi, og bodde i W. Thr. gt.

Det var en skiløper, som hadde 'kælva', som vi sa i Larvik og/eller på Berger, som hadde tryna.

(For jeg var den dårligste skiløperen, i kompaniet, for jeg hadde bare et par smørefrie ski, som var veldig tunge å gå på, så jeg gikk ikke mye langrenn, etter at jeg flytta til Berger, og fikk de langrennskia, (som jeg lurer på om det var noe galt med), av han stefaren min, Arne Thomassen, som var samboer med mora mi, som jeg flytta fra).

Så sånn var det.

Mer da.

Jo, det postkortet kunne ikke Bricen huske.

Så det syntes jeg var litt rart.

For selv om det var kanskje 8-10 år siden, så er var det et såpass spesielt kort, vil jeg si, (det så nesten spesiallaget ut), så det tror jeg nok det ville vært vanlig å huske.

Så det var vel litt rart.

Så sånn var det.

Hm.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter