Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 16. desember 2009

En gang i 1978, så lå faren min over hos mora mi i Larvik, enda de var skilt. Dagen etter dro jeg med faren min til en bokhandel for å kjøpe lego

bokhandel

http://www.narvesen.no/kultur/#/Søk/Larvik?pager=1

PS.

Kan det ha vært den dagen i 1978, som broren min Axel ble unnfanget?

Det lå en bokhandel også på ca. samme stedet, i 1978, selv om det var et nytt bygg der da, som DNC lå i, blant annet.

Faren min virka litt nervøs for å gå fra Jegersborggate til Torget, husker jeg.

Det var bare såvidt at jeg klarte å få dratt han med til bokhandelen for å kjøpe en leke, på morgenen, eller formiddagen, etter at han hadde sovet over hos mora mi da, siden mora mi spurte han om det, husker jeg, en gang mens vi bodde i Jegersborggate, (hvor vi flyttet til 17. mai 1978, ifølge det skjemaet jeg fikk i posten fra Folkeregisteret).

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Men Axel ble jo født 10. november 1978, så da må nok mora mi allerede ha vært gravid, med Axel i magen, den gangen som faren min lå over hos henne, vil jeg nok si da.

Så sånn er nok det.

Så det er mye rart, det er sikkert.

Så vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter