Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 30. desember 2009

Her ser vi at det er en som heter Jin, til mellomnavn, i et av nabohusa, der vi bodde, i Jegersborggate

taoisme jegersborggate

http://www.gulesider.no/tk/search.c?q=jegersborggate+16

PS.

For jeg synes at lillesøstra mi Pia var så mye inne hos den ene naboen.

(Der hvor han fylliken dukka opp, ihverfall en gang, og spurte etter søstra si, som han hadde glemt at hadde flytta derfra.

Så han lagde masse rabalder, han fylliken.

Og det var ikke vanlig, på 70-tallet, at folk gjorde så mye ut av seg sånn.

Ihvertfall ikke i Larvik, som jeg kan huske.

Ihvertfall ikke godt voksne folk.

Så sånn var det.

Jeg så vel ikke denne fyllik-episoden, men mora mi, eller søstra mi, fortalte meg vel.

Men men).

Kan de har vært taoister, eller noe, som har tulla med Pia, og fått henne til å tulle med meg, siden jeg er blond?

Hm.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

For Jin er koreansk nemlig, og det ligger også i den Fjerne Østen, der hvor taoisme vel kommer fra, og det Fjerne Østen imperalisme(?)-symbolet solstrålene, som jeg har skrevet om på bloggen tidligere.

Her er mer om dette:

jin navn

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter