Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 16. desember 2009

Jeg sendte en ny Facebook-melding til hun Stine Mogan Olsen, som er i slekta til farmora mi Ågot, som døde i år 2000, var det vel






Stine Mogan Olsen 16. desember kl. 20:26 Rapporter

Hei,

jeg fikk en mail fra noen i familien, som hadde søkt etter navnet mitt på nettet for å lete etter info ang. noe jeg var med på for noen år siden. De skrev at det kom opp masse treff som peker til siden din, og nå prøvde jeg det selv og ser at det stemmer. Jeg synes ikke noe om at alt jeg skriver til deg blir lagt ut sånn at alle kan se det, føler liksom at folk kan overvåke privatlivet mitt litt på den måten, og jeg liker ikke tanken på det. Så jeg tror ikke at jeg kommer til å skrive noe mer til deg, selv om du jo er en hyggelig fyr og det har vært interessant å skrive med deg. Jeg vil likevel ønske deg en god jul, og håper at ting ordner seg for deg.


Hilsen Stine



Erik Ribsskog 16. desember kl. 14:56

Hei,

ok, det var hyggelig å skrive med noen i slekta til Ågot.


Jeg skriver om alt på blogg, skjønner du, siden jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe 'mafian'.

Vi får heller preikes siden, når det her er over, da eventuelt.

Hvis du møter Turid Sand og de, (de med alle jordbæråkerne på Sand), så kan du jo høre om de kan være referanse for meg, siden jeg har så mange arbeidssaker, så må jeg ha noen referanser fra 80 eller 90-tallet.


Og de sa nemlig at jeg var flink til å plukke jordbær, (han bestefaren til Turid Sand, eller hva han var), for jeg putta ikke dårlige jordbær i bånn av kurven, (for vi fikk betalt per kurv nemlig, og Karl Fredrik i klassen, og de, de bare ga bånn gass, og heiv oppi masse dårlige bær, mens jeg bare pelte de fine bæra omtrent, enda det var folk som ba meg hive de dårlige bæra i bånn av kurven).


Så etter de første par dagene, så pelte jeg bare de fine bæra, husker jeg, at jeg fant ut av meg selv, av vel burde prøve å gjøre.

Pluss at jeg fant en eller to brennesler.

Men, den sommeren Ove var med, den neste sommeren, den sommeren vet jeg ikke om jeg fikk betalt for plukkinga for.


Men da var jeg med mest for å passe på Ove, (pluss Øystein Andersen og Kjetil Holshagen, som også var i åkeren og plukka, eller kasta bær).

Det var vel det første jeg så av han Øystein som er adoptert fra Korea av kusina til faren min og han mannen hennes, som heter Kai vel.


At han stod og kasta jordbær i åkeren til familien Sand.

Så sånn var det.

Bare noe jeg kom på.

Du får ha fortsatt fin jul og takk for alle tipsene om at han Rune Hestenes ble degradert, eller hva han ble, til distriktsjef i Europris.


Og hils Margit og Anne i systua, selv om de kanskje er døde ja, men du får hilse unga dems, hvis de har noen på Strømsø der, for jeg husker de hadde noen unger de kjente, som var på min alder, da jeg var på besøk i systua deres, sammen med Ågot, på Strømsø.


Så sånn var det.

Igjen tusen takk for svar og meldinger!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter