Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 13. desember 2009

'Lurings'-råd fra gründer Øystein Homelien?

Hvis man ser i den forrige bloggposten, så skriver jeg om noe som tilfeldigvis dukket opp på tracking-cookie programmet, (StatCounter), på bloggen, i den posten.

Og noe av det som har surret og gått litt i huet mitt, de siste dagene.

Det er om Powertech-gründer og irc-'maktperson' Øystein Homelien aka. Edison, har gitt meg noe 'luringsråd'.

For, for et drøyt år siden vel, så kontaktet Homelien meg, under sitt irc-alias, Edison.

Og som jeg husker vår samtale, så ga Homelien meg to råd om hvordan jeg burde drive bloggen.

1. Ikke så mye StatCounter, (for nå var det år 2008, og folk visste at det gikk ann å se hvem som var på bloggen).

2. Si til myndighetene nøyaktig hva du vil at de skal gjøre, med klagen din.

Nå viste jo leserundersøkelsen, for noen måneder siden, at en del av leserne på bloggen, syntes at StatCounter var ganske artig.

Det andre rådet, det er jeg ikke helt sikker på, om hvor smart er.

Det virker kanskje som om man er en sånn 'Hitler-type', hvis man kommanderer de man klager til, og sier gjør sånn og sånn og sånn!

Så nå lurer jeg litt, sånn i bakhue mitt, på hvor lurt er det egentlig å høre for mye på han her unge herr Homelien, som jeg jo egentlig ikke kjenner, fra tiden min på #quiz-show og #blablabla osv., men som jeg bare vet såvidt hvem er, at han eier et firma som heter Powertech vel, som har irc.homelien.no.

Så nå driver jeg og tenker litt på det her.

Nå er jeg ikke så sikker på hvor lurt det er å stole alt for mye på denne Homelien.

Jeg får vel heller prøve å stole mest på meg selv, vel.

Bare noe jeg tenkte på.

Så vi får se hva som skjer.

Mvh.

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter