Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 27. februar 2010

Jeg har skrevet om på bloggen, at det virket som at de fant noe som minnet om Noahs ark, ute i Ytre Enebakk, hvor tippoldemoren min var fra

noahs ark norge

http://www.enebakkhistorielag.no/kulturminne_durud.htm

PS.

Men, nå søkte jeg etter om det stod noe om min fadder, Anna Holmsen, (som jeg aldri kan huske å ha møtt), på nettet.

Og da dukket faktisk Enebakk historielags nettsider opp igjen, på Google.

Det var fordi at der stod det faktisk, at det var min grandonkel faktisk, Øivin Ribsskog, (som jeg heller aldri har møtt, min morfars bror), som foreslo å danne Enebakk historielag, (og andre historielag på Romerike), da han var formann i Romerike historielag, etter krigen:

grandonkel øivin ribsskog

http://www.enebakkhistorielag.no/historiskbakgrunn.html

PS 2.

Her kan man se, (på min dåpsattest, hvor kirkemedarbeideren, har byttet om, og skrevet at min far, og ikke min mor, var født Ribsskog), at min 'hoved'-fadder, var en person, med navn Anna Holmsen, som vel må sies å være en nesten mystisk person, i mitt liv, siden jeg ikke kan huske å noen gang ha møtt denne hovedfadderen.

Så det var mystisk, vil jeg nesten si.

Her er mer om dette:

img324 paint

PS 3.

Som jeg har skrevet om på bloggen tidligere, så fantes det en lærerinne, ute i Asak, i Skedsmo, som het Dagny Ribsskog Holmsen, og som jeg mistenker må ha vært min morfars søster, antagelig.

Og hvis jeg skulle gjette, så er vel kanskje hun Anna Holmsen, datter av Dagny Ribsskog Holmsen da.

Eller kanskje ikke.

For da var hun jo ugift, isåfall.

Hm.

Dette var mysterium.

Her er ihvertfall mer om Dagny Ribsskog Holmsen, fra sidene om Asak skole, på Skedsmo kommune sine nettsider:

dagny ribsskog holmsen

http://www.skedsmo.kommune.no/Hovedtema/Barnehage-og-Skole/Skole/Grunnskoler/Asak-skole/Om-eksempelskolen/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter