Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 24. mars 2010

Jeg prøver å få tak i en ligningsattest, fra da jeg jobbet som sjauer, for et vel litt halv-lugubert firma, hos Forsvarets overkommando




Google Mail - Ligningsattest for 1990










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Ligningsattest for 1990











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Wed, Mar 24, 2010 at 12:06 AM




To:
skattost@skatteetaten.no






Hei,

jeg jobba på OBS Triaden, i Lørenskog, men bodde i Oslo, i 1990, for jeg leide et rom, hos min tidligere stefar, fra da jeg bodde i Larvik, Arne Thomassen, og hans samboer Mette Holter, på Furuset, (men året før bodde jeg på Abildsø, og kontormulighetene mine var ikke så bra på Furuset, så jeg fikk vel ikke skifta adresse, de var vel ikke så blide, hvis jeg brukte telefonen mye, f.eks. Men men).


En fredag, som jeg kom hjem fra jobben på OBS, og skulle ha helgefri, så ble jeg mer eller mindre mot min vilje, dratt med, av min stefar, Arne Thormod Thomassen, for å rydde et lager hos Forsvarets overkommando, som sjauer, ved St. Olavs plass vel.


For han jobba innen sjauing, som leder, og mangla folk.

Så da hadde jeg ikke noe valg, fikk jeg høre, 'jo da, du skal bli med å jobbe', fikk jeg høre.

Og jeg var vel litt redde for dem, siden hu Mette Holter hadde vært i den italienske mafiaen, og hadde tre barn med en i Ancona-familien, i USA.


Jeg måtte sikkerhetsklareres, sa min tidligere stefar, da vi kom til Forsvarets overkommando der.

Og det gikk greit, jeg ble sikkerhetsklarert.

Men jeg husker ikke hva det firma het.


Vi jobba fredag, hele lørdag utover kvelden, og også lenge på søndagen, med å tømme det lageret da.

De andre syntes at jeg var morsom, siden jeg var ny, og jeg var nesten som en maskott der, og de lot meg kjøre en truck inne i gangene hos Forsvarets overkommando, og jeg var så trøtt og sliten, for jeg hadde hatt full arbeidsuke, allerede på fredagen, så jeg sovna nesten og kræsja i en dørkarm, helt til slutt på søndagen.


Men han tidligere stefaren min døde nesten, for jeg og han måtte stå oppå trucken, og holde fast noe greier, og da kom det en stålbjelke, som hverken sjåføren eller Arne Thormod så, så jeg måtte klappe han på hue, og da så han bjelken og dukka.


Hvis ikke så hadde han nok blitt alvorlig skada eller død, er jeg redd, for å få en sånn bjelke rett i hue, i 10-20 km/timen, eller hva det var, det er nok ikke så artig.

Så jeg lurer på om de folka i det firma var lugubre, for jeg synes at de foreldra til halvbroren min kunne være litt lugubre da.


Jeg var jo bare 20 år, og prøvde å oppføre meg høflig, siden jeg fikk leie et rom for 1000 i måneden, hos dem, men det var jo ikke så bra da, synes jeg, at de omtrent tvang meg til å jobbe.

Det likte jeg egnetlig ikke, men jeg var litt sånn fastlåst, siden jeg leide av dem.


Men hadde det vært mulig å fått tak i en ligningsattest, fra 1990, hvor det burde stå hva det firmaet heter, hvor jeg jobbet som sjauer, hos Forsvarets overkommando.

På forhånd takk for hjelp!


Mvh.

Erik Ribsskog

Adresse:

Flat 3
5 Leather Lane
Liverpool
GB-L2 2AE
Storbritannia







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter