Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 1. april 2010

Han her synes jeg virka litt skummel. Han skulle absolutt møte meg i Manchester. Han kunne liksom ikke dra de 4-5 siste mila til Liverpool? Hm

litt skummel

http://twitter.com/FilipmedF

PS.

Legg også merke til, at her virker det som å være en link mellom Jeblad, en vel Wiki-admin med pondus.

Og Spillegal-gærningene/trakassørene/raringene.

Dette var verdt til å legge merke til, vil jeg si.

Er disse i et miljø?

Det kan man kanskje lure på.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Vi kan også se, at han her Filip Mauricio, han jobber i spillebutikk.

Og det minner meg om spillebutikken Spiderman, i Oslo, i Kirkegata vel, hvor mine tidligere kamerater Øystein Andersen og Glenn Hesler, hadde spilleautomater.

Og de hadde også et lager like ved Spiderman.

(Jeg husker ikke om det var i samme bygget som Spiderman-butikken, eller om det var litt borti gata?

Hm.

Dette begynner å bli noen år siden, midt på 90-tallet, kan jeg tenke meg).

Og jeg hjalp Glenn og Øystein med spilleautomat-firmaet, kanskje en gang i året, hvis de spurte om hjelp.

Blant annet satt jeg og veksla for dem, en gang, på The Gathering, den gangen dette var i Rykkinn-hallen, påsken 1994, eller noe.

Og da kom det plutselig en svenske, med en sånn spesiell maskin.

Virtual reality-maskin, heter det kanskje.

Så omsetningen dabba av.

Og han svensken var så sleip, for han ville veksle med meg, og få mynter, (og smilte også da, og skulle liksom være vennlig og hyggelig).

Men han sa ikke at han var en konkurrent.

Så jeg lot han veksle.

Også lurte jeg på hvorfor det var så stille.

Så gikk jeg ut og så at alle skulle spille på maskinen til han svensken, som kom midt i TG94 da, (eller om det var TG95).

Så sånn var det.

Så stol aldri på en svenske.

Var dette noe plott fra Øystein Andersen, for å ydmyke meg?

Vi var jo ikke på talefot, på den her tida.

Hvem vet.

Kanskje Øystein Andersen er i noe svensk mob?

Jeg vet jo det nå, at mora hans er kvart svensk, eller noe, siden de stammer fra en svensk skomaker i Svelvik, sa han grandonkelen min i Holmsbu, Idar Sandersen.

Så Øystein Andersen er kanskje i noe svensk mafia?

Illuminati?

Hvem vet?

Vi får se.

Men kan det være en link fra Øystein Andersen og Glenn Hesler, (fra Action Arcade tida, da de hadde spilleautomatfirma, på 90-tallet), og til Filip Mauricio og Jeblad, admin fra Wikipedia?

Hvem vet.

Vi får se.

Hm.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter