Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 18. april 2010

Nettsteder har en lei tendens til å plutselig forsvinne, har jeg funnet ut. Så det gjelder å ta backup, (som jeg jo lærte f.eks. da jeg gikk på NHI)

nettsteder forsvinner

PS.

Her er linken til det nettstedet, som nå er nede, (så OBS: linken virker ihvertfall ikke på nåværende tidspunkt):

http://www.densistesovjetstat.com/

PS 2.

Her er han som hadde det andre 'Sovjetstat'-nettstedet:

drev sovjetstat

http://sites.google.com/site/scooteraksjonen2/ansvarlig

PS 3.

Jeg får prøve å sende en e-post for å høre om nettstedet hans kommer til å dukke opp igjen, (siden jeg også hadde et 'Sovjetstat'-nettsted:




Google Mail - Norge - den siste Sovjetstat










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Norge - den siste Sovjetstat











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Apr 18, 2010 at 1:13 AM




To:
scooteraksjonen@gmail.com






Hei,

jeg bare lurer på om du ligger for døden, eller noe, siden nettstedet ditt ikke virker, og har over 100 fans på Facebook.

Jeg har skifta navnet på mitt nettsted 'Kampen mot Den Siste Sovjetstat' nå, til johncons.org.


Bare nysgjerrig, siden jeg har linka til ditt nettsted, (som nå er nede), fra mitt nettsted, siden vi skreiv om det samme temaet, 'Norge, den siste Sovjetstat'.

Mvh.

Erik Ribsskog









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter