Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 8. april 2010

Scottish Power har sendt gjelda mi til et kreditt-firma, enda den gjelden er del av en sak som skal behandles av the Energy Ombudsman. Men men

img026

PS.

Jeg ringte de der nå, og prøvde å forklare at jeg var på et budsjett.

Men han som svarte ville ikke la meg forklare engang, men bare fulgte et script.

Så jeg bare la på.

Det var bare tull.

Så sånn var det.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg sendte en e-post til de:




Google Mail - Ref: 34355287










Google Mail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Ref: 34355287











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Thu, Apr 8, 2010 at 2:27 PM




To:
sales@ccsg.uk.com






Hi,

I called your contact number right now, 0871 384 1190.

And the first time I called, the line was broken.

The second time I called, I asked if I could please explain, that I'm on a budget.


But your representative, said 'no', and just followed a script, that made no sense, and I had to spell the work 'budget', using the phonetical alphabeth.

So I was just ridiculed really.


My offer is that I can pay a token-payment of £5 a month, like the CCCS has advised me to, since I'm on a budget, in co-operation with them, (since I'm unemployed unfortunatly).

(I send this in an e-mail, since I wasn't let to explain this on the phone).


Hope this is alright!

Yours sincerely,

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter