Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 26. juni 2010

Jeg sendte en e-post til Forsvaret i Danmark, om de kunne hjelpe meg å få Tingretten i København, til å sende meg testamentet, etter baron Adeler




Gmail - Tippoldebarn av øverstkommanderende general, i Danmark, Anders Gjedde Nyholm










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Tippoldebarn av øverstkommanderende general, i Danmark, Anders Gjedde Nyholm











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Jun 26, 2010 at 10:31 PM




To:
fko@mil.dk






Hei,

mitt navn er Erik Ribsskog.

Jeg er sønn av Karen Margrethe Ribsskog.

Som var datter av Ingeborg Ribsskog f. Heegaard.

Som var datter av Karen Margrethe Heegaard f. Nyholm.


Som var datter av Anders Gjedde Nyholm, øverstkommanderende general, i Danmark, på 1920-tallet.

Jeg er en norsk statsborger, siden min mormor, dro til Norge og giftet seg med min morfar, tidligere rådmann i Hadsel, i Vesterålen, Johannes Ribsskog.


Jeg er selv tidligere butikksjef i Rimi, i Oslo.

Jeg har en høyskolekandidatgrad i IT, fra Høyskolen i Oslo.

Jeg tjente min værneplikt i infanteriet i Oppland Regiment, i Norge, og ble etter endt tjeneste overført til Heimevernet i Oslo, (hvor jeg er ennå).


Jeg overhørte i Oslo, i 2003, at jeg var forfulgt av noe som ble kalt 'mafian'.

Jeg visste ikke hva dette betydde, for jeg var bare butikkleder og student på ingeniørhøyskolen, (HiO), på det tidspunktet, og i HV.


Men jeg kjente ikke så mange i HV, for jeg hadde vært en travel butikksjef, siden slutten av 90-tallet, så jeg var ikke på alle øvelsene.

Etter å ha tenkt nøye gjennom det, så fant jeg ut, at jeg ikke kunne stole på noen av mine slektninger eller venner, for de er for 'hippie'-aktige, vil jeg si, enten det, eller halvkriminelle.


Så jeg har flyktet til England, hvor jeg ikke får lov å bli registrert som flyktning, men blir angrepet av 'mob', på jobb, hos politiet og på the Jobcenter, for jeg er arbeidsledig, enda jeg har ti års erfaring fra ledelse, og har en grad i IT.


Men men.

Holger baron Adeler, arvet general Anders Gjedde Nyholm, for hans datter Magna, ble gift med baronen, (som er etter den norske Cort Adeler, sjøhelten, som bygget opp den dansk-norske flåten, bl.a.).


Og min mormor arvet så igjen baronen og baronessen, for de fikk ingen barn.

Og pengene ble satt av min morfar, inn i et hus til min mor, i Larvik.

Så jeg lurer på om jeg er baron eventuelt, for det kunne kanskje hjulpet, siden politiet nekter å fortelle meg hva som foregår, omkring dette med at jeg har overhørt at jeg er forfulgt av noe som blir kalt 'mafian', i Oslo.


Så jeg prøver å få Tingretten i København, til å sende meg Holger baron Adeler, sitt testamente.

Men de vil ha mange tusen i kopi-avgift og slikt.

Og det har ikke jeg råd til, siden jeg er arbeidsledig.


(Og min mormor døde for et år siden, men jeg har ikke fått noe arv, enda min mor døde i 1999, så jeg sitter fast i England, for å si det sånn).

Jeg lurer på om Tingretten i København, også gjør dette som del av noe 'mob', siden jeg ikke kan huske at de nevnte dette, før jeg bestilte testamentet.


Så jeg bare lurte på om dere kunne høre med Tingretten i København, om de kan være så snill å sende meg testamentet til Holger baron Adeler, siden han arvet min tippoldefar, Anders Gjedde Nyholm, som var øverstkommanderende general, hos dere.


Det hadde vært veldig fint, i såfall!

For jeg synes de tuller litt mye hos Tingretten hos dere.

På forhånd takk for eventuell hjelp!

Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter