Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 18. juli 2010

Jeg sendte en oppdatering til Fylkesmannen i Oslo og Akershus, om Fri Rettshjelp




Gmail - Til Røsjordet, oppdatering










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Til Røsjordet, oppdatering











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Jul 18, 2010 at 7:41 PM




To:
postmottak@fmoa.no






Hei,

her kan man se det, at noen i Sveits, søker på mitt navn og CIA og Bertelsmann og en amerikansk privatdetektiv, med navn Nick Ewans.

(Jeg har en arbeidssak mot Bertelsmann Arvato Ltd's Microsoft Scandinavian Product Activation), her i Liverpool, i England.


Og noen falske rykter, om at jeg skal være pervo og pedo.

Sikkert spredd av CIA, eller noen andre, som nok må ha gjort noe galt mot meg, eller har en agenda mot meg.


Og dere hos FMOA, sitter på bakenden deres, i år etter år, og nekter å la meg få en advokat.

Er dette noe bra for Norge, tror dere, at dette fortsetter i år etter år?

(Jeg er i Heimevernet og NITO, og det som er).


Når skal dere se gjennom den tåka som er inni huene deres og se fornuften?

Det virker helt håpløst og meningsløst for meg, det som dere driver med.

Det er så mange andre ting i Norge, som venter på at dere skal få ut fingeren, så dere stopper opp rettsamfunnet i Norge, vil jeg si.


Er dere 'besatt' av CIA?

Nå får dere våkne opp!

Erik Ribsskog





sveits skjermbilde.JPG
199K








PS.

Her er vedlegget:


sveits skjermbilde

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter