Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 22. august 2010

Min fars onkel, Gunnar Bergstø, (som min far ikke ville arve, men ga arven rett til meg og min søster), han har malt altertavlen i Kinn kapellkirke

gunnar bergstø malte altertavle

PS.

Her er mer om dette, (selv om at her har det også dukket opp en Arne Sørum, som også har malt på den nevnte altertavlen, visstnok. Hm):

altertavle gunnar bergstø

http://img6.custompublish.com/getfile.php/854821.1116.yqebsywree/Kinn+kirke+-+Jubileumsskrift.pdf?return=www.nordre-land.kommune.no

PS 2.

Kinn kirke så ganske norsk ut, synes jeg forresten.

Det kunne ha vært artig å dratt dit, og sett mer på den altertavlen, til han grandonkelen min, Gunnar Bergstø, hvis jeg hadde hatt tid og råd til det.

Men men, jeg er jo flyktning i England så, så det blir nok en stund til, i såfall.

Så sånn er nok det.

Her er mer om dette:

kinn kirke

http://norske-kirkebygg.origo.no/-/bulletin/show/478903_kinn-kirke

PS 3.

Her er mer om at jeg arvet noen penger og en del av et hus og en eiendom, i Holmsbu, (med utrolig fin utsikt til Drammensfjorden og mitt tidligere hjemsted Bergeråsen), etter maleren Gunnar Bergstø, og broren hans Otto.

Siden faren min ikke ville ha arv, etter disse.

De var kanskje for norske, sånn at faren min, (som vel kanskje er mer 'tysk', eller noe, illuminist?), ikke likte dette.

Hvem vet.

Her er ihvertfall mer om dette:

ikke arv holmsbu

PS 4.

Her er mer om min grandonkel, Gunnar Bergstø, sin lærermester, Henrik Sørensen, som blant annet malte religiøse malerier:

min grandonkels lærermester henrik sørensen

http://no.wikipedia.org/wiki/Henrik_S%C3%B8rensen

PS 5.

Man kan se ovenfor, at han kom hjem fra Paris, på 1920-tallet, og kjøpte stedet Støa, i Holmsbu.

Og Støa er det samme stedet som Bergstø, (ettersom jeg har skjønt).

Så det er nok det stedet, som jeg har arvet en del av, og tilsammen kommer til å arve ca. 1/12 av vel, med tid og stunder, (for jeg kommer vel også, (ihvertfall muligens), til å arve han siste grandonkelen min, som bor der, nemlig Idar Sandersen).

(Hvis ikke noen forandrer mening da.

Vi får se).

Så det stedet jeg har arvet en del av, (Støa/Bergstø), det er visst et kjent sted, kan det virke som.

(Hvis jeg har skjønt det riktig da, at Støa og Bergstø er det samme stedet).

Vi får se.

Så det var artig, at det stod om Bergstø/Støa, på Wikipedia.

Det er helt sikkert.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

PS 6.

Faren min kalte det stedet, for 'Støa', på telefon, her i forfjor, eller noe, vel.

Så jeg regner med at det er det samme stedet, som Bergstø.

Her er forresten noen fler dokumenter om denne arven, som jeg fikk i 2006.

(Grunnen til at jeg har skrevet tall på de arkene, er fordi at jeg fakset dem til Nordea, i forbindelse med en lånesøknad, som ble avslått, (noen måneder før jeg måtte overtrekke kontoen hos dem, og Nordea sletta kontoen min, selv om jeg hadde avtalt med dem, at jeg skulle få beholde kontoen. Så sånn var det).

Her er mer om dette:

img128

img129

img130

img131

PS 7.

Her er mer om den nevnte lånesøknaden, (som ble avslått, uten noen særlig god grunn vel), fra 2006, fra Nordea:

http://johncons-mirror.blogspot.com/2009/03/jeg-gikk-gjennom-noen-gamle-papirer-og.html

PS 8.

Faren min sa forøvrig, på telefon, i forfjor, (før han begynte med telefonterror, som jeg anmeldte), at i det huset, så skulle det være masse malerier etter Kittelsen osv., som var verdt masse millioner osv.

(Uten at jeg vet hvor sant det var).

Men jeg har ihvertfall sendt om det til Tingretten i Drammen.

Så vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter