Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 27. september 2010

Jeg sendte en ny e-post til Høyesterett




Gmail - (no subject)










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




(no subject)











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Sep 27, 2010 at 2:45 PM




To:
"HRET (postmottak)" <post@hoyesterett.no>






Hei,

hvem skal jeg liksom ta opp det med da, at jeg ikke får arven min, etter min mormor, enda jeg er arving.

Mine medarvinger, de visste jo det, at jeg ikke var på talefot med dem, da de tok på seg, å dele boet.


Jeg mener at Tingretten er ansvarlig, for å gi meg arven min.

Og det har ikke skjedd, (enda min mormor døde for snart et og et halvt år siden).

Og Agder Lagmannsrett vil ikke gå inn og be Larvik Tingrett gi meg arven min.


Det høres kanskje rart ut av meg, å kreve arv etter min mormor, men min mor døde i 1999, så jeg er faktisk medarving da.

Jeg synes det er veldig urettferdig system, som dere har, oppe i Steinrøysa, hadde jeg nær sagt, som noen bruker som navn på Norge.


Jeg bor i England nemlig, i landflyktighet, etter at jeg overhørte i Oslo, i 2003, at jeg var forfulgt av noe de kalte 'mafian'.

Og etter at jeg ble forsøkt drept, i Larvik, i 2005.


Men politiet vil ikke engang etterforske disse sakene, og de ber meg bare lese i leksikon, når jeg spør dem om hvem denne 'mafian', kan være.

Og her i England, blir jeg også tullet med.


Folk søker på navnet mitt fra Mekka, så jeg lurer på om det kan være muslimsk mafia, som forfølger meg.

Jeg får ikke være flyktning, i England, siden jeg er fra Norge, så jeg lever i en 'tulle-verden', og må late som at jeg bare er vanlig jobbsøker/EØS-immigrant.


Så skjerpings i Norge, vil jeg si.

Er det ingen som kan klare å rydde opp her, lurer jeg.

Jeg har sendt dette til advokat også, men jeg har ikke hørt noe.

Med flykning-hilsen


Erik Ribsskog


2010/9/27 HRET (postmottak) <post@hoyesterett.no>









> Erik Ribsskog

>

>

> Ad. Deres henvendelser

>

> Det vises til Deres e-poster til Høyesterett av 15. juli 2010 og 26. august 2010 vedrørende sikkerhetsstillelse for begjæring om offentlig skifte. Jeg beklager sent svar herfra.

>

> Høyesteretts oppgave som øverste rettsinstans er å behandle anker over avgjørelser (dom, kjennelse eller beslutning) truffet av lagmannsretten. Det fremgår ikke av Deres e-poster at det her foreligger noen slik avgjørelse. Høyesterett kan således ikke hjelpe Dem med de forhold som tas opp i Deres e-poster.

>

>

> Med hilsen

> Høyesteretts kontor den 24. september 2010

>

>

> Gunnar Bergby

> direktør

>

>

>









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter