Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 11. september 2010

Jeg tror jeg får sende en regning til BMW for kopi av johncons-blogg design. Vi får se

regning bmw

PS.

Det må være han Christian Grønli tror jeg, som har kopiert dette.

For han husker jeg at gjorde noe design-arbeid, for BMW, mens han var student, i grafisk design, i Spania, for noen år siden vel.

Hvis ikke det var Audi han designet for da.

Hm.

Da er det kanskje ikke han likevel da, (hvis det var Audi, mener jeg).

Men vi får se hva som skjer.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg sendte en klage til BMW:




Gmail - Klage på kopi av webdesign










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Klage på kopi av webdesign











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sat, Sep 11, 2010 at 10:13 PM




To:
bmwfinans@bmw.no






Hei,

jeg har hatt den samme designen, på johncons-blogg, i ihvertfall et par år nå.

Stor var derfor min overraskelse, da jeg så en BMW nett-reklame, på Nettavisen, og dere bruker min design, i Javascript.


Det syntes jeg var litt over kanten, når det gjelder kopiering, må jeg innrømme.

Så jeg lurer på hvordan dere kan forklare dette.

Og ikke prøv dere på at dette var en tilfeldighet, for min blogg har hatt over en halv million visninger, i Norge, de siste par årene.


Send straks en BMW til min adresse i England takk, (en med rattet på feil side da, siden dem kjører på feil side av veien her.

Bare spør min onkel Håkon Mogan Olsen, som kræsja da Olsen-familien, (/banden?), var på bilferie i England, på 70-tallet.


Mvh.

Erik Ribsskog







Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter