Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 25. oktober 2010

Jeg anmeldte søstera mi, Pia Ribsskog, og Tom Bråten, fra Berger, for mordforsøk




Gmail - Tips og råd










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Tips og råd











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Oct 25, 2010 at 8:13 AM




To:
post.sondre.buskerud@politiet.no






Det her er nok han nazister Tom Bråten fra Berger.

Jeg husker at han og søstera mi, Pia Ribsskog, hadde noe sånn innøvet flørting.

På Geilo, sommeren 2000, i bryllupet til Jan Snoghøj, (min fars stesønn) og Hege Lund vel, fra Rødgata.


Søstera mi hadde ikke tatt med seg nok klær, så hu tagg seg til å låne min ene tennis-skjorte, en blå Gant tennis-sjorte vel, fra Oslo City, som jeg kjøpte for et gavekort vel, sikkert fra søstera mi. Hm.


Og så hadde han Tom Bråthen pai-labbene over hele tennis-skjorta mi som var påkledd søstera mi.

Mens faren min, Arne Mogan Olsen også satt der.

Også flørta søstera mi og Bråten, noe innøvet noe, virka det som.


Han sa at Keiko var en hval.

Så sa søstera mi 'Spekkhogger'.

Så sa Bråten 'Sprekk-hogger'?

Så de råflørta, mens broren (meg) og faren (Arne Mogan Olsen), satt ved samme bord.


Søstera mi hadde nok tatt på seg min tennis-skjorte, som del av et plott.

For å få meg til å reagere på at Bråten hadde pai-labba på skjorta mi.

For han var svær som en bjørn.


Så de hadde et plott for å få til slåsskamp, mellom meg og Bråten, virka det som.

Så det vil jeg kalle mordforsøk mot meg.

For å få til slåsskamp med en bjørn, da er du så godt som død.


Så dette vil jeg gjerne anmelde.

Jeg ønsker gjerningsmannen tiltalt og straffet.

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------
From: Tormod Bråten <vestfoldsnut@hotmail.com>

Date: 2010/10/25
Subject: Tips og råd
To: eribsskog@gmail.com




God morgen,


Jeg ser nå at du har publisert min epost på bloggen din, samt sendt den videre til Politiet i Drammen og et par andre urelaterte adresser. Dette visste jeg at du kom til å gjøre, til tross for at det strider imot alt som har med personvern å gjøre. Derfor valgte jeg et falskt navn da jeg opprettet denne epostkontoen, for jeg vil ikke kobles til bloggen din på noen som helst måte. Søk derfor så mye du vil på Tormod Bråten. Kanskje du finner noen med det navnet, men ingen av dem er meg.



Jeg vil gi deg ett tips, Erik. Det er at du tenker deg godt om når det gjelder hva du gjør med livet ditt. Vil du sitte i Liverpool og sende "anmeldelser" til Politiet og komme opp med konspirasjonsteorier resten av livet? Hva er det egentlig godt for? Vil du ikke heller ha et ordentlig liv med fast jobb, kone og barn? Jeg har jobbet som politibetjent, omsorgsperson og støttekontakt i over 10 år og jeg har derfor vært borti en del alkoholikere, narkomane og psykisk syke som har kjørt livet sitt inn i en ond sirkel på samme måte som deg, men mange av dem har kommet seg ut av det og lever nå gode liv sammen med familiene sine. Det kan du også. Jeg vet at du så inderlig vil ha hjelp, men det er ikke Politiet du trenger hjelp av. Kom deg hjem til Norge og ta opp igjen kontakten med Psykiatrien i Vestfold, så hjelper de deg med den behandlingen du trenger.



Hilsen "Tormod Bråten"









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter