Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 25. oktober 2010

Jeg sendte en e-post til den israelske ambassaden i Oslo, mm.




Gmail - Angående dine anmeldelser










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Angående dine anmeldelser











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Oct 25, 2010 at 12:34 AM




To:
ambass-sec@oslo.mfa.gov.il


Cc:
info@london.mfa.gov.il


Bcc:
post.sondre.buskerud@politiet.no






Mer fra Mossad?

---------- Forwarded message ----------
From: Tormod Bråten <vestfoldsnut@hotmail.com>

Date: 2010/10/24
Subject: Angående dine anmeldelser
To: eribsskog@gmail.com




God kveld,


Du har nå sendt over 500 "anmeldelser" for filleting til Politiet i Drammen, og jeg synes det er på tide at du innser at dette er unødvendig og nytteløst. Det du som regel anmelder er folk som tuller med deg eller kritiserer deg på internett, og det er ikke Politiets jobb å rydde opp i dette. Du driver en blogg som av og til har over 1000 visninger om dagen, og bør du finne deg i at noen kommer til å tulle med deg eller kritisere deg. Det er mange andre bloggere der ute som blir utsatt for mye mer og mye verre "online trakassering" enn deg, men de har vett nok til å ignorere det. Det burde du ha også. En annen ting som forundrer meg er at du fortsetter å sende disse "anmeldelsene" selv om samtlige av dem blir ignorert. Er det ikke på tide å ta et hint da? Hva er det som får deg til å tro at de plutselig skal gjøre noe?



Jeg ser også at du har sendt en svært sinna epost til Spesialenheten hvor du klager på nettopp dette, at Politiet ignorerer "anmeldelsene" dine. De ignoreres de med god grunn, for som sagt er det ikke Politiets oppgave å rydde opp i slike filleting. De eneste reelle anmeldelsene du har sendt vedrører drapsforsøket i 2005 og omsorgssvikten faren din utsatte deg for ved å la deg bo alene. Det er trist at disse sakene ikke har blitt etterforsket og behandlet, men det kan ha noe med at Politiet har sluttet å ta deg seriøst på grunn av alle de useriøse "anmeldelsene" du sender. At du også kommer med trusler og nedverdige kommentarer mot Politiet hjelper selvsagt ikke. Dette kan faktisk Politiet anmelde deg for, så jeg ser helst at du unngår dette i fremtiden. Hvis du fortsetter å sende useriøse "anmeldelser", vil jeg oppfordre mine venner i Drammen-Politiet til å anmelde deg, for dette må vi virkelig få slutt på.



Hilsen anonym politibetjent.









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter