Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

søndag 7. november 2010

Jeg sendte en anmeldelse til Politiet i Trondheim




Gmail - Anmeldelse/Fwd: flere faktafeil










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Anmeldelse/Fwd: flere faktafeil











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Sun, Nov 7, 2010 at 7:56 PM




To:
post.sor-trondelag@politiet.no






Hei,

det her er en jeg har anmeldt til Politiet i Drammen, for trakassering, 27/10.

Og han er nedlatende, og skal ha det til at jeg ikke skjønner meg på militær-greier.

Men jeg har tjenestegjort et år i Oppland Regiment/Geværkompaniet, under førstegangstjenesten, og ble til og med satt til å presentere våpenet 12.7 en gang, under noe skolebesøk, eller noe, på Terningmoen, enda jeg var Geværmann 1.


Men vi ble jo tutet ørene fulle om den multi-purpose ammunisjonen og 12.7 var jo et våpen vi hadde i troppen, (jeg husker at Løvenskiold fra Oslo var 12.7 1-er og Staff fra Hedmark var 12.7 2-er).


Jeg mener at når jeg har anmeldt vedkommende, så får han slutte å skrive i det minste da.

Med hilsen

Erik Ribsskog


---------- Forwarded message ----------

From: Tantor Andersen <tantor.andersen@gmail.com>
Date: 2010/11/7
Subject: flere faktafeil
To: eribsskog <eribsskog@gmail.com>



Altså, om du skal snakke om ting du later som du har greie på, da kan det lønne seg å lese litt mer enn en eneste artikkel på wikipedia.
Når du snakker om 12.7 ammo, så blander du ammoen sammen med maskinvåpnet som brukes av Forsvaret, og som populært kalles 12.7.

Det du da åpenbart ikke vet, er at 12.7 ammo også brukes i en del andre våpen, deriblant såkalte snipergevær. Disse brukes i stor utstrekning av det amerikanske forsvaret, og er et rendyrket snikskyttergevær.

Når det har vært debatter og konflikter over multipurposeammo i bruk mot mennesker, er det så godt som alltid slike geværer som har vært brukt.
Det finnes flere slike, men Barrett er en av de største produsentene. Disse kan du se her: http://www.barrett.net/


Nå ler Forsvaret av deg fordi du igjen og igjen snakker tull om noe du ikke aner noe om.

Tantor









Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter