Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 17. januar 2011

Jeg sendte en ny e-post til min søster Pia Ribsskog




Gmail - Hei.










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




Hei.











Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>



Mon, Jan 17, 2011 at 2:30 PM




To:
Pia Ribsskog <pia@nfunorge.org>













Pia Ribsskog <pia@nfunorge.org>

to

Erik Ribsskog <eribsskog@gmail.com>


date

Mon, Jan 17, 2011 at 2:07 PM

subject

SV: Hei.

hide details 2:07 PM (17 minutes ago)



Images are not displayed.
Display images below - Always display images from pia@nfunorge.org


Da har jeg donert 3000,-






Hei, det var bra, da er en ting gjort unna.




Vet du hvor den kofferten min er forresten, som lå på gården til Martin og Grete, da jeg måtte flykte til England, i 2005 er?




Det er masse viktige papirer i den kofferten.

Det er prosjekt-oppgaven min fra Sunderland, og personlig brev fra Stein Erik Hagen, da jeg vant en prestisjefull konkurranse, som het 'Rimi Gullårer', da jeg var butikksjef på Rimi Langhus, (der jeg skaffa jobb til fetteren vår Øystein, hvis du husker det, siden ikke var så utrolig langt unna Son), i 2001.




Dette er viktige papirer som jeg gjerne skulle hatt, og nøkkel til boden min hos City Self Storage, ligger også der.



Mvh.

Erik Ribsskog

[Quoted text hidden]






Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter